Sofőrszolgálat, sofőrszolgálat Budapest, vidék, sofőrszolgálat 0-24

Hívjon most!

Sofőrszolgálat Budapest: Ha szüksége van egy megbízható sofőrre, hívjon minket bármikor, kollégánk hazaviszi Önt és autóját is, nem kell aggódnia, hol hagyja járművét. Csupán annyit kell tennie, hogy hívja az Ön személyi sofőrjét a Sofőrgurut. Sofőrszolgálat árak kedvezően!

A fix sofőrszolgálat választási lehetőség minden szórakozni vágyónak, aki nem köt kompromisszumot az alkohol fogyasztás és saját autó kényelme között.

A Sofőrguru Non-stop sofőrszolgálat  azzal a céllal alakult, hogy alternatívát nyújtson azon felelősségteljes Hölgyek és Urak számára, akik szívesebben bízzák magukat és autójukat fix sofőrszolgálatra, mert egyetértenek azzal, hogy a megfontolt, felelősségteljes, nyugodt ugyanakkor magabiztos vezetési stílus jellemezi, melyet a baleseti statisztikák is alátámasztanak. Mindemellett kellemesebb társaságot nyújtanak a hazaúton. Tekintse meg galériánkat!

 

Sofőrszolgálat, Sofőrszolgálat Budapest 0-24, Vidéken is non-stop, fix olcsó sofőrszolgálat árak!

 

Hívjon minket Most!

 

A Sofőrguru több éves tapasztalattal, "A", "B", "C", "E", kategóriás hivatásos jogosítvánnyal rendelkező kollégái készséggel állnak az Ön rendelkezésére. A non-stop sofőrszolgálat célja, hogy Ön a szabadidejét teljes mértékben kihasználva, bátran szórakozhasson, élvezze szerettei, barátai, kollégái társaságát, nyugodtan kikapcsolódjon abban a biztos tudatban, hogy ha fáradt is vagy alkoholt fogyasztott, Ön biztonságban, saját autójával hazajut sofőrszolgálatunk segítségével.

Sofőrszolgálat
Sofőrszolgálat Budapest

Buliban volt, és nem szeretne ittasan vezetni? Szüksége lenne egy megbízható olcsó sofőrre vagy csak egyszerűen fáradt? A sofőrguru erre is megoldást kínál: Éjjeli sofőrjeink is várják hívását! Non-stop sofőrszolgálat Budapest területén és vidéken is!

 

Címre érkezés: Budapesten belül: 20-40 perc / vidék: 40-60 perc

 

Biztosítónk

95595000871282700 Utazása során autóját a Generali biztosítja
Kiállításokra, rendezvényekre, több autós fuvar, további kedvezmények!

Sofőrszolgálat non-stop, Sofőrszolgálat Budapest, Sofőrszolgálat Árak

  • Budáról – Budára: 6400.- Ft.
  • Budáról – Pestre:  6400.- Ft.
  • Pestről – Pestre:   6400.- Ft.
  • Pestről – Budára:  6400.- Ft.
  • Kerületen belül:     6000.- Ft.
  • Budapestről-vidékre: (20 km-ig) 8500 Ft / 18 km meghaladva 450 Ft/km felár!
 
Az áraink Vidéki és Budapesti fuvarok esetén 18 km-ig értendőek, ezt meghaladva 450 Ft/km felárat számítunk fel!
 Munkanapokon és hétvégén reggel 5:00 óra és délután 19:00 óra között plusz 2000 Ft-os felárat számítunk fel!
 Ünnepnapok alkalmával szolgáltatásainkat plusz 2000Ft-os felárral lehet igénybe venni!
 Kollégáink 10 perc várakozási idő eltelte után percenként 150 Ft-ot számolnak fel.
A szolgáltatás megrendelését követően 15 percig áll rendelkezésre lemondani azt! Ellenkező esetben, kiszállási díjat kell fizetni, ami Budapesten belül 4000ft, vidéki fuvar esetében a fuvardíj 60%-át kell fizetni!
A szolgáltatás megrendelésével elfogadta és vállalta szerződési feltételeinket, (pontjainkat)

 Az új árak érvényesek 2022. augusztus 17.-től

 Áraink a megnövekedett üzemanyag árak miatt 2022.08.17 - tól érvényesek.!!!!!!!!!!

 

Fuvar megrendeléséhez, hívja a Sofőrgurut most! Sofőrszolgálat Budapesten és vidéken is!

További szolgáltatásaink

  • Sofőrbérlés
Sofőrbérlés szolgáltatásunkat minimum 3 órára meg kell rendelni, ennek ára : 5000.- Ft / óra . Ha több órára szeretné sofőrbérlés szolgáltatásunkat, akkor diszpécser kollégánknál tud érdeklődni!
  • Reptéri transzfer
Kivisszük a reptérre, majd a megadott időpontban Önért is megyünk.
  • Szerviz fuvar
Autóját szervizbe visszük, hozzuk.
  • Teherautós fuvar
Teherautók fuvarozását is vállaljuk. (ár megegyezés szerint!)
  • Rendezvény (több autós fuvar)
Esküvőre, rendezvényekre, több autó rendelése esetén, további kedvezmények!
  • Flottamozgatás (több autós fuvar)
Sofőrszolgálat 0-24

A listánkban szereplő áraink tájékoztató jellegűek! Ünnepnapokon a megnövekedett forgalom miatt fuvardíjaink változhatnak! Diszpécserünknél érdeklődhet aktuális árainkról!

 

Fix sofőrszolgálat árak. Hívjon minket most!

   

Ismerje meg autómentés szolgáltatásunkat is!

 

Tippek azoknak, akiknek non-stop sofőrszolgálatra lenne szükségük Budapesten vagy Pest megyében!!

Olcsó Sofőrszolgálat árak
Sofőrguru
Sofőrszolgálatra jellemzően italozást követően, de nem csak alkoholfogyasztás esetén lehet szükség. Ezt a szolgáltatást épp úgy igénybe veszik azok is, akik egy kis felhőtlen, de felelősségteljes kikapcsolódásra vágyva, de a saját autójuk kényelméhez ragaszkodva vágnak neki az éjszakának, és azok is, akik egy vagy több autó, (akár flotta) mozgatásában gondolkodnak.

A sofőrszolgálat Budapest és sofőrszolgálat Pest megye vonzáskörzetében, ma már nem kifejezetten specifikus, és nem is kizárólag esti, vagy éjszakai szolgáltatás.

Megfizethető árainak köszönhetően, napjainkra egyre többen veszik igénybe ezt a szolgáltatást, amely ár-érték arányban nem nevezhető lényegesen drágábbnak, mint például a taxi. Mivel a sofőrszolgálat Budapesti és a sofőrszolgálat Pest megyei piaca ezen a területen is egyre telítettebb, így a sofőrszolgálat árakban nagy különbségekkel nem lehet találkozni, ezért sofőrszolgálat választásakor inkább azokat a szempontokat érdemes figyelembe venni, amik arra engednek következtetni, hogy az adott szolgáltató mennyire megbízható.

Persze nem mindig, de van, amikor a több, mégis jobb.

Micro vállalkozások esetében, legyen az autómentés, vagy sofőrszolgálat, az esetek nagy részében a telefonon jelentkező "diszpécser", egyúttal a sofőr is. Ennek az a veszélye, hogy az ilyen vállalkozás általában egyszemélyes, és egyautós vállalkozás. Ergo, ha a sofőrrel történik valami, nem garantált, hogy a megrendelő igényei kiszolgálásra kerülnek. A több autóval és több sofőrrel rendelkező szolgáltatók tehát nagyobb biztonságot is jelentenek.

Sofőrszolgálat Pest megye: Az apró betűs ördögök, avagy mik lehetnek a sofőrszolgálat árak rejtett költségei

Sajnos több szolgáltató is trükközik olyan eszközökkel, mint például a rejtett árak, vagy a minimál-tarifa. Az a sofőrszolgálat, amely a honlapján "tól-től" árat tüntet fel, árajánlatnál ezzel a minimumösszeggel fogja kezdeni a kalkulációt. Ehhez hasonló trükközés a honlapon megadott kód is, amelynek használata nélkül szintén magasabb árakkal számolnak, és az, hogy az ilyen kódok használatára vonatkozó leírás egyáltalán nem, csak részlegesen, vagy csak nehezen észrevehetően van az oldalon feltüntetve.

„Sofőrszolgálat Budapest: Az ígéret szép szó”, szóval, ha sofőrszolgálat éjjel-nappal, akkor a sofőrszolgálat  non-stop nem ér véget sem este tízkor, sem reggel kilenckor

Autómentő és sofőrszolgálat esetében is gyakran olvasható, hogy 0 - 24 órában igénybe vehető a szolgáltatás. Szintén a micro vállalkozásokra jellemző – lévén, hogy nem rendelkeznek megfelelő eszköz, és humán kapacitással – hogy ez az állítás nem teljesen fedi a valóságot, és a nap bizonyos szakaszában nem elérhetőek.
olcsó Sofőrszolgálat non-stop
Sofőrszolgálat

Amennyiben a szolgáltató honlapján van olyan felület, ahol az ügyfelektől érkező vélemények vannak feltüntetve, könnyen leellenőrizhető a tényleges nyitva tartási idő.

Ebben a témában a leghasznosabb tipp valahogy így hangzik: mivel tehát árban nem jellemzőek a nagy különbségek, érdemesebb a szolgáltatás minőségéről, színvonaláról, valamint az adott szolgáltató megbízhatóságáról tájékozódni, és a több pozitív közösségi visszajelzéssel bíró autómentéssel, vagy sofőrszolgálattal foglalkozó szolgáltató mellett dönteni.

Sofőrszolgálat Budapest és sofőrszolgálat Pest megye, sofőrszolgálat fix árak!

Budapest vagy Pest megye területén éjjel-nappal elérhető a Sofőrguru  sofőrszolgálat, ahol meghatározott árak vannak kialakítva a Budáról Pestre, Pestről Budára, a kerületen belüli vagy Budapesten kívüli szolgáltatásokra. Ha valaki Budapestről menne vidékre, az sem jelent problémát, ilyenkor kilométer alapon kerül meghatározásra a szolgáltatás ára. A sofőrszolgálat igénybevételének azonban van egy határozottan nagy előnye, nem kell taxit keresni, s a saját autónk megszokott kényelmét élvezhetjük.

Sofőrszolgálat Budapest: Az sofőrszolgálat árak így még kedvezőbbek is, mint az oda-vissza irányba igénybe vett taxinál, s az előre meghatározott árak miatt biztosan nem használja ki a megrendelő állapotát egy trükkös taxis.

Az úrvezetés modern változata: sofőrszolgálat Budapest, olcsó sofőrszolgálat árak!


Ma már az autó szerves részét képezi életünknek és nehezünkre esik elszakadni tőle. Pedig vannak olyan helyzetek, amikor nem ajánlatos beleülni, vagy kifejezetten ellenjavallt. Mire is gondolunk pontosan:

Szórakozás:

A szórakozásnak többféle módja létezik. Ezt a kifejezést használjuk akkor is, ha színházba, vagy moziba megyünk, ha bálba, buliba, vagy táncolni, de még akkor is, amikor beülünk egy étterembe a barátainkkal vacsorázni. Néha nem úgy alakul az este, ahogy elterveztük, még az is lehet, hogy sokkal jobban.

Elindulunk színházba és nem tervezünk semmi mást, de összefutunk pár ismerőssel, baráttal, kollégával és az előadás után beülünk valahova, meginni egy pohár bort vagy korsó sört.

Máris olyan szituációba keveredtünk, hogy az autónk, amely eddig a kényelmünket szolgálta, hirtelen nyűggé válik és ha nem tudtunk ellenállni a szíves kínálásnak, nem is ajánlatos a volán mögé ülnünk, hiszen Magyarországon már jó ideje zéró tolerancia van hatályban az alkoholfogyasztást illetőleg.

Sose kockáztasson hívja a Sofőrguru sofőrszolgálat , Fix sofőrszolgálat árak Budapesten!

Sofőrszolgálat, Sofőrszolgálat Budapest és vidék

Rengeteg szórakozni vágyó ember lehet hálás, hogy létezik már sofőrszolgálat, hiszen korábban az emberek vagy ittak, vagy vezettek, átmenet nem létezett. Mindig kellett lenni egy sofőrnek, aki savanyú szájízzel nézte, ahogy a többiek jól szórakoznak, és szíve szerint már este tízkor hazament volna. Persze, akik nem vezettek, akár a hajnali órákig is gond nélkül bírták a bulizást.

A sofőrszolgálat segítségével azonban mára ez megváltozott. Napjainkban már nyugodtan el lehet tölteni úgy egy felhőtlen éjszakát, hogy akár csak kissé ittasan se legyen szükséges autóba ülni.

Non-stop sofőrszolgálat 0-24 - Minket tárcsázhat sofőrszolgálat éjjel-nappal!

Természetesen egy megfelelő sofőrszolgálat gondoskodik a felelősségről is, ugyanis mindenki megrémülhet a gondolattól, hogy egy vadidegennek átadjuk a saját autónkat. Erre tökéletes megoldást nyújt a felelősségbiztosítás, amely autónkat akkor is védi, ha éppen a bérsofőr vezeti.

A non-stop sofőrszolgálat lényege, hogy Budapest, Pest megye, továbbá Magyarország további részein felelős és képzett sofőrök szállítanak haza a saját autónkkal, legyünk akár ittasak, akár csak betegek vagy fáradtak a vezetéshez.

Sofőrszolgálat, sofőrszolgálat Budapest - Mikor lehet hasznos?

Utazás - Természetesen ez a szituáció, amikor nem tudunk mit kezdeni a feleslegessé vált autónkkal nem csak alkoholfogyasztást követően alakulhat ki. Gondoljunk esetleg egy utazásra, legfőképpen, ha a repülőtérre kell időben kijutnunk, jelentős mennyiségű vagy nagyságú csomagokkal és nincs kedvünk más emberekkel utazni egy transzfer járatos kisbuszban. Beülünk az autónkba, kényelmesen kimegyünk vele a repülőtérre és máris van egy éppen felesleges járművünk.

Műszaki hiba - Tegyük fel, hogy éppen egy karácsonyi vacsorára tartunk a családdal együtt a nagymamához és lerobban az autónk. Hívunk egy autómentőt, vagy szólunk a szerelőnknek és hálásak vagyunk, hogy ünnepnapon valaki egyáltalán szóba áll velünk és eljuttatja az autónkat a szervizbe. Majd ott állunk az út szélén a becsomagolt ajándékokkal együtt és fogalmunk sincs, hogy hogyan fogunk hazajutni.

Munkahelyi buli - Reggel még úgy indul a napunk, mint az összes többi és nem feltételezzük, hogy bármi megzavarja a napi terveinket. Aztán pedig kiderül, hogy a cégünk elnyert egy nívós munkát és a főnök – akinek ugye nem ajánlatos nemet mondani – meghív mindenkit egy pohár pezsgőre. Meg sem fordul a fejünkben, hogy kimaradjunk a jóból és csak utána kezdünk el azon töprengeni, hogy hogyan jutunk majd haza úgy, hogy az autónkat se kelljen otthagyni a munkahelyen, hiszen akkor hogy visszük a gyerekeket reggel az iskolába.

A fenti helyzetek mind életszerűek és gyakran előfordulnak a hétköznapi életben. Mint látjuk, nem szükséges feltétlenül rossz dolognak történnie ahhoz, hogy patthelyzetbe kerüljünk és a hőn szeretett járgányunk feleslegessé, egyenesen nyűggé váljon. Ma már ilyen helyzetekre megoldást nyújtanak azok a cégek, akik sofőrszolgálat szolgáltatást biztosítanak számunkra.

sofőrszolgálat: Non-stop sofőrszolgálat Budapest - Munkatársaink azonnal érkeznek!

Természetesen Budapest területén könnyebb a dolgunk, mert tömegközlekedéssel szinte bárhová eljutunk, de attól még az autónk nem kerül haza és lehet, hogy másnap reggel már szükségünk van rá.

Sofőrszolgálat Budapest: Kedvező olcsó sofőrszolgálat árak mellett!

A sofőrszolgálat Budapest szolgáltatásunk a hét mindennapján 0-24 óra között a rendelkezésükre áll. Számíthat ránk akár az ünnepnapokon vagy hétvégén is. A sofőrszolgálat árak helység specifikusak, ugyanis vidéken nem ugyanakkora feladat hazajuttatni egy gépjárművet a tulajdonosával együtt, mint Budapesten, de ha belegondolunk, hogy milyen sok időt és pénzt pazarolnánk el másnap, hogy visszajussunk a kocsinkhoz, máris megéri a befektetést.

 
Sofőrszolgálat Budapest
 
Fix sofőrszolgálat árak. Hívjon minket most!