Sofőrszolgálat 0-24

Hívjon most!

+36 30 722 52 50


Ha szüksége van egy megbízható sofőrre, hívjon minket bármikor, kollégánk hazaviszi Önt és autóját is, nem kell aggódnia, hol hagyja járművét. Csupán annyit kell tennie, hogy hívja az Ön személyi sofőrjét a Sofőrgurut!

A fix sofőrszolgálat választási lehetőség minden szórakozni vágyónak, aki nem köt kompromisszumot az alkohol fogyasztás és saját autó kényelme között.

A Sofőrguru Non-stop sofőrszolgálat  azzal a céllal alakult, hogy alternatívát nyújtson azon felelősségteljes Hölgyek és Urak számára, akik szívesebben bízzák magukat és autójukat fix sofőrszolgálatra, mert egyetértenek azzal, hogy a megfontolt, felelősségteljes, nyugodt ugyanakkor magabiztos vezetési stílus jellemezi, melyet a baleseti statisztikák is alátámasztanak. Mindemellett kellemesebb társaságot nyújtanak a hazaúton. Tekintse meg galériánkat!

 

Fix sofőrszolgálat, Non-stop sofőrszolgálat Budapesten és Vidéken, sofőrszolgálat árak kedvezően!

Hívjon minket Most!

+36 30 722 52 50

 

A Sofőrguru több éves tapasztalattal, “A”, “B”, “C”, “E”, kategóriás hivatásos jogosítvánnyal rendelkező kollégái készséggel állnak az Ön rendelkezésére.
A non-stop sofőrszolgálat célja, hogy Ön a szabadidejét teljes mértékben kihasználva, bátran szórakozhasson, élvezze szerettei, barátai, kollégái társaságát, nyugodtan kikapcsolódjon abban a biztos tudatban, hogy ha fáradt is vagy alkoholt fogyasztott, Ön biztonságban, saját autójával hazajut sofőrszolgálatunk segítségével.

Buliban volt, és nem szeretne ittasan vezetni? Szüksége lenne egy megbízható olcsó sofőrre vagy csak egyszerűen fáradt? A sofőrguru erre is megoldást kínál: Éjjeli sofőrjeink is várják hívását! Non-stop sofőrszolgálat Budapest területén és vidéken is!

Címre érkezés: Budapesten belül: 20-40 perc / vidék: 40-60 perc

Biztosítónk

95595000871282700

Utazása során autóját a Generali biztosítja

Szolgáltatásaink


  • Sofőrbérlés

Hétköznap: Az első óra 3 500.- Ft ez után minden megkezdett óra 3 000.- Ft. Több napos rendelés esetén további kedvezmények!

Hétvégén és Ünnepnapokon: Az első óra 5.000.- Ft ez után minden megkezdett óra 5.000,- Ft. Több napos rendelés esetén további kedvezmények!

  • Reptéri transzfer

Kivisszük a reptérre, majd a megadott időpontban Önért is megyünk.

  • Szerviz fuvar

Autóját szervizbe visszük, hozzuk.

  • Teherautós fuvar

Teherautók fuvarozását is vállaljuk.
(ár megegyezés szerint!)

  • Rendezvény (több autós fuvar)

Esküvőre, rendezvényekre, több autó rendelése esetén, további kedvezmények!

  • Flottamozgatás (több autós fuvar)

Kiállításokra, rendezvényekre, több autós fuvar, további kedvezmények!

Sofőrszolgálat Árak


 • Budáról – Budára: 4 700.- Ft.
 • Budáról – Pestre: 4 900.- Ft.
 • Pestről – Pestre: 4 700.- Ft.
 • Pestről – Budára: 4 900.- Ft.
 • Kerületen belül:  4000.- Ft.
 • Budapestről-vidékre: (20km-ig) 5.600 Ft / 20 km meghaladva 250 Ft/km felár!

Akció!!

Buli zóna

V, VI, VII, VIII kerületeken belüli fuvar esetén mindössze: 2 990.- Ft.

Fuvar megrendeléséhez, hívja a Sofőrgurut most! Sofőrszolgálat Budapesten és vidéken is!


A listánkban szereplő áraink tájékoztató jellegűek! Ünnepnapokon a megnövekedett forgalom miatt fuvardíjaink változhatnak! Diszpécserünknél érdeklődhet aktuális árainkról!

Fix sofőrszolgálat árak. Hívjon minket most!

+36 30 722 52 50

Ismerje meg autómentés szolgáltatásunkat is!

Az áraink maximum 20km-ig értendőek, ezt meghaladva 250ft/km felárat számítunk fel!

 Hétvégén, ünnepnapokon és hétköznap hajnal 5 óra és este 7 óra között 20%-os felárat számítunk fel!

 

Tippek azoknak, akiknek non-stop sofőrszolgálatra lenne szükségük Budapesten vagy Pest megyében!!

Sofőrszolgálatra jellemzően italozást követően, de nem csak alkoholfogyasztás esetén lehet szükség. Ezt a szolgáltatást épp úgy igénybe veszik azok is, akik egy kis felhőtlen, de felelősségteljes kikapcsolódásra vágyva, de a saját autójuk kényelméhez ragaszkodva vágnak neki az éjszakának, és azok is, akik egy vagy több autó, (akár flotta) mozgatásában gondolkodnak.

A sofőrszolgálat Budapest és Pest megye vonzáskörzetében, ma már nem kifejezetten specifikus, és nem is kizárólag esti, vagy éjszakai szolgáltatás.

Megfizethető árainak köszönhetően, napjainkra egyre többen veszik igénybe ezt a szolgáltatást, amely ár-érték arányban nem nevezhető lényegesen drágábbnak, mint például a taxi.

Mivel a sofőrszolgálat Budapesti és Pest megyei piaca ezen a területen is egyre telítettebb, így az árakban nagy különbségekkel nem lehet találkozni, ezért sofőrszolgálat választásakor inkább azokat a szempontokat érdemes figyelembe venni, amik arra engednek következtetni, hogy az adott szolgáltató mennyire megbízható.

 

Fix sofőrszolgálat árak. Hívjon minket most!

+36 30 722 52 50