Sofőrszolgálat 0-24

Hívjon most!

+36 30 565 43 28


Ha szüksége van egy megbízható sofőrre, hívjon minket bármikor, kollégánk hazaviszi Önt és autóját is, nem kell aggódnia, hol hagyja járművét. Csupán annyit kell tennie, hogy hívja az Ön személyi sofőrjét a Sofőrgurut!

A fix sofőrszolgálat választási lehetőség minden szórakozni vágyónak, aki nem köt kompromisszumot az alkohol fogyasztás és saját autó kényelme között.

A Sofőrguru Non-stop sofőrszolgálat  azzal a céllal alakult, hogy alternatívát nyújtson azon felelősségteljes Hölgyek és Urak számára, akik szívesebben bízzák magukat és autójukat fix sofőrszolgálatra, mert egyetértenek azzal, hogy a megfontolt, felelősségteljes, nyugodt ugyanakkor magabiztos vezetési stílus jellemezi, melyet a baleseti statisztikák is alátámasztanak. Mindemellett kellemesebb társaságot nyújtanak a hazaúton. Tekintse meg galériánkat!

 

Fix sofőrszolgálat, Non-stop sofőrszolgálat Budapesten és Vidéken, sofőrszolgálat árak kedvezően!

 

Hívjon minket Most!

 

+36 30 565 43 28

 

A Sofőrguru több éves tapasztalattal, “A”, “B”, “C”, “E”, kategóriás hivatásos jogosítvánnyal rendelkező kollégái készséggel állnak az Ön rendelkezésére.
A non-stop sofőrszolgálat célja, hogy Ön a szabadidejét teljes mértékben kihasználva, bátran szórakozhasson, élvezze szerettei, barátai, kollégái társaságát, nyugodtan kikapcsolódjon abban a biztos tudatban, hogy ha fáradt is vagy alkoholt fogyasztott, Ön biztonságban, saját autójával hazajut sofőrszolgálatunk segítségével.

Buliban volt, és nem szeretne ittasan vezetni? Szüksége lenne egy megbízható olcsó sofőrre vagy csak egyszerűen fáradt? A sofőrguru erre is megoldást kínál: Éjjeli sofőrjeink is várják hívását! Non-stop sofőrszolgálat Budapest területén és vidéken is!

 

Címre érkezés: Budapesten belül: 20-40 perc / vidék: 40-60 perc

 

Biztosítónk

95595000871282700

Utazása során autóját a Generali biztosítja

Szolgáltatásaink


  • Sofőrbérlés

Hétköznap: Az első óra 5000.- Ft ez után minden megkezdett óra 3 500.- Ft. Több napos rendelés esetén további kedvezmények!

Hétvégén és Ünnepnapokon: Az első óra 5.000.- Ft ez után minden megkezdett óra 5.000,- Ft. Több napos rendelés esetén további kedvezmények!

  • Reptéri transzfer

Kivisszük a reptérre, majd a megadott időpontban Önért is megyünk.

  • Szerviz fuvar

Autóját szervizbe visszük, hozzuk.

  • Teherautós fuvar

Teherautók fuvarozását is vállaljuk.
(ár megegyezés szerint!)

  • Rendezvény (több autós fuvar)

Esküvőre, rendezvényekre, több autó rendelése esetén, további kedvezmények!

  • Flottamozgatás (több autós fuvar)

Kiállításokra, rendezvényekre, több autós fuvar, további kedvezmények!

Sofőrszolgálat Árak


  • Budáról – Budára: 5200.- Ft.
  • Budáról – Pestre:  5400.- Ft.
  • Pestről – Pestre:   5200.- Ft.
  • Pestről – Budára:  5400.- Ft.
  • Kerületen belül:     4000.- Ft.
  • Budapestről-vidékre: (20 km-ig) 6500 Ft / 20 km meghaladva 250 Ft/km felár!

 

Az áraink maximum 20 km-ig értendőek, ezt meghaladva 250 Ft/km felárat számítunk fel!
 Hétvégén, ünnepnapokon és hétköznap hajnal 5 óra és este 7 óra között 25%-os felárat számítunk fel!

A védőfelszerelések kötelező használata miatt + 1000 Forintot számítunk fel díjainkra!

 

 Az új árak érvényesek Október 1.-től

 

Akció!!

Buli zóna

V., VI., VII., VIII. kerületeken belüli fuvar esetén mindössze: 2 990.- Ft.

Fuvar megrendeléséhez, hívja a Sofőrgurut most! Sofőrszolgálat Budapesten és vidéken is!


A listánkban szereplő áraink tájékoztató jellegűek! Ünnepnapokon a megnövekedett forgalom miatt fuvardíjaink változhatnak! Diszpécserünknél érdeklődhet aktuális árainkról!

 

Fix sofőrszolgálat árak. Hívjon minket most!

 

+36 30 565 43 28

 

Ismerje meg autómentés szolgáltatásunkat is!

 

Tippek azoknak, akiknek non-stop sofőrszolgálatra lenne szükségük Budapesten vagy Pest megyében!!

Sofőrszolgálatra jellemzően italozást követően, de nem csak alkoholfogyasztás esetén lehet szükség. Ezt a szolgáltatást épp úgy igénybe veszik azok is, akik egy kis felhőtlen, de felelősségteljes kikapcsolódásra vágyva, de a saját autójuk kényelméhez ragaszkodva vágnak neki az éjszakának, és azok is, akik egy vagy több autó, (akár flotta) mozgatásában gondolkodnak.

A sofőrszolgálat Budapest és Pest megye vonzáskörzetében, ma már nem kifejezetten specifikus, és nem is kizárólag esti, vagy éjszakai szolgáltatás.

Megfizethető árainak köszönhetően, napjainkra egyre többen veszik igénybe ezt a szolgáltatást, amely ár-érték arányban nem nevezhető lényegesen drágábbnak, mint például a taxi.

Mivel a sofőrszolgálat Budapesti és Pest megyei piaca ezen a területen is egyre telítettebb, így az árakban nagy különbségekkel nem lehet találkozni, ezért sofőrszolgálat választásakor inkább azokat a szempontokat érdemes figyelembe venni, amik arra engednek következtetni, hogy az adott szolgáltató mennyire megbízható.

Persze nem mindig, de van, amikor a több, mégis jobb.

Micro vállalkozások esetében, legyen az autómentés, vagy sofőrszolgálat, az esetek nagy részében a telefonon jelentkező “diszpécser”, egyúttal a sofőr is. Ennek az a veszélye, hogy az ilyen vállalkozás általában egyszemélyes, és egyautós vállalkozás.

Ergo, ha a sofőrrel történik valami, nem garantált, hogy a megrendelő igényei kiszolgálásra kerülnek. A több autóval és több sofőrrel rendelkező szolgáltatók tehát nagyobb biztonságot is jelentenek.

Az apró betűs ördögök, avagy mik lehetnek a sofőrszolgálat rejtett költségei

Sajnos több szolgáltató is trükközik olyan eszközökkel, mint például a rejtett árak, vagy a minimál-tarifa. Az a sofőrszolgálat, amely a honlapján “tól-től” árat tüntet fel, árajánlatnál ezzel a minimumösszeggel fogja kezdeni a kalkulációt. Ehhez hasonló trükközés a honlapon megadott kód is, amelynek használata nélkül szintén magasabb árakkal számolnak, és az, hogy az ilyen kódok használatára vonatkozó leírás egyáltalán nem, csak részlegesen, vagy csak nehezen észrevehetően van az oldalon feltüntetve.

„Az ígéret szép szó”, szóval, ha sofőrszolgálat éjjel-nappal, akkor a sofőrszolgálat  non-stop nem ér véget sem este tízkor, sem reggel kilenckor

Autómentő és sofőrszolgálat esetében is gyakran olvasható, hogy 0 – 24 órában igénybe vehető a szolgáltatás. Szintén a micro vállalkozásokra jellemző – lévén, hogy nem rendelkeznek megfelelő eszköz, és humán kapacitással – hogy ez az állítás nem teljesen fedi a valóságot, és a nap bizonyos szakaszában nem elérhetőek.

Amennyiben a szolgáltató honlapján van olyan felület, ahol az ügyfelektől érkező vélemények vannak feltüntetve, könnyen leellenőrizhető a tényleges nyitva tartási idő.

Ebben a témában a leghasznosabb tipp valahogy így hangzik: mivel tehát árban nem jellemzőek a nagy különbségek, érdemesebb a szolgáltatás minőségéről, színvonaláról, valamint az adott szolgáltató megbízhatóságáról tájékozódni, és a több pozitív közösségi visszajelzéssel bíró autómentéssel, vagy sofőrszolgálattal foglalkozó szolgáltató mellett dönteni.

Sofőrszolgálat Budapesten és Pest megyében fix árakon!

Budapest vagy Pest megye területén éjjel-nappal elérhető a Sofőrguru  sofőrszolgálat, ahol meghatározott árak vannak kialakítva a Budáról Pestre, Pestről Budára, a kerületen belüli vagy Budapesten kívüli szolgáltatásokra. Ha valaki Budapestről menne vidékre, az sem jelent problémát, ilyenkor kilométer alapon kerül meghatározásra a szolgáltatás ára.

A sofőrszolgálat igénybevételének azonban van egy határozottan nagy előnye, nem kell taxit keresni, s a saját autónk megszokott kényelmét élvezhetjük.

Az sofőrszolgálat árak így még kedvezőbbek is, mint az oda-vissza irányba igénybe vett taxinál, s az előre meghatározott árak miatt biztosan nem használja ki a megrendelő állapotát egy trükkös taxis.

Az úrvezetés modern változata: sofőrszolgálat

Ma már az autó szerves részét képezi életünknek és nehezünkre esik elszakadni tőle. Pedig vannak olyan helyzetek, amikor nem ajánlatos beleülni, vagy kifejezetten ellenjavallt. Mire is gondolunk pontosan:

Szórakozás:

A szórakozásnak többféle módja létezik. Ezt a kifejezést használjuk akkor is, ha színházba, vagy moziba megyünk, ha bálba, buliba, vagy táncolni, de még akkor is, amikor beülünk egy étterembe a barátainkkal vacsorázni. Néha nem úgy alakul az este, ahogy elterveztük, még az is lehet, hogy sokkal jobban. Elindulunk színházba és nem tervezünk semmi mást, de összefutunk pár ismerőssel, baráttal, kollégával és az előadás után beülünk valahova, meginni egy pohár bort vagy korsó sört. Máris olyan szituációba keveredtünk, hogy az autónk, amely eddig a kényelmünket szolgálta, hirtelen nyűggé válik és ha nem tudtunk ellenállni a szíves kínálásnak, nem is ajánlatos a volán mögé ülnünk, hiszen Magyarországon már jó ideje zéró tolerancia van hatályban az alkoholfogyasztást illetőleg.

Sose kockáztasson hívja a Sofőrguru sofőrszolgálatot Fix árakon Budapesten!

 

 

Fix sofőrszolgálat árak. Hívjon minket most!

 

+36 30 565 43 28