Autómentés Budapest, vidék tapasztalt autómentő kollégákkal!

Szüksége lenne egy megbízható Autómentőre azonnal? Kollégánk akár fél órán belül a helyszínre érkezik! Olcsó autómentés árak egész évben Budapesten és Vidéken!
Hívjon minket most diszpécserünk 0-24 várja hívását!

Német, Angol, Román nyelven beszélő ügyfeleink hívását az alábbi telefonszámon várjuk!

Német nyelven autómentés, sofőrszolgálat
Angol nyelven autómentés, sofőrszolgálat
autómentés, sofőrszolgálat Román nyelven

Autómentés árak Budapesten

Budapest és környéke: 8.000. Ft – tól. + áfa

Sofőrszolgálatunk ügyfelei számára további kedvezményeket biztosítunk! ÁFA-s számla igényét kérjük előre jelezze diszpécserünknél!

FIGYELEM!! A védőfelszerelések kötelező használata miatt

+ 1000 Forintot számítunk fel díjainkra!

Amennyiben a kiválasztott gépjármű mentés, a megrendeléstől számított 15 perc elteltével, ügyfelünk által lemondásra kerül. Kiszállási költség merül fel, melyet a megrendelő köteles megfizetni!

Autómentés Budapesti kiszállás esetén: 5.000.- Ft!

A fuvar megrendelésével ezt a megrendelő elfogadja! *általunk okozott sérülés esetén a javítási költségeket természetesen mi álljuk!

 

Autómentő árak vidéken

Alapdíj: 5.000.- Ft. + 120-150.-Ft/km +áfa (200km-ig)

Külföldi mentés esetén, kérje ajánlatunkat diszpécserünktől!

FIGYELEM!! A védőfelszerelések kötelező használata miatt

+ 1000 Forintot számítunk fel díjainkra!

Amennyiben a kiválasztott gépjármű mentés, a megrendeléstől számított 15 perc elteltével, ügyfelünk által lemondásra kerül. Kiszállási költség merül fel, melyet a megrendelő köteles megfizetni!

Vidéki kiszállás esetén: a megrendelt szolgáltatás 60%-a!

A fuvar megrendelésével ezt a megrendelő elfogadja! *általunk okozott sérülés esetén a javítási költségeket természetesen mi álljuk!

 

Miért a sofőrgurut válassza ha autómentésre van szüksége Budapesten vagy Pest megyében?

 

 • Megbízható autómentő kollégáink biztosítják Önt a gépjárművének biztonságos és sérülésmentes szállításáról!
 • A nap bármely órájában hívhat minket, ha mentésre szorul! Mi azonnal a segítségére sietünk, ránk bármikor számíthat!
 • Nagy hangsúlyt fektetünk az autómentés színvonalára. Ezért autómentő kollégáink csak fejlett technikai háttérrel rendelkező eszközkészlettel dolgoznak!
 • Költséghatékony autómentés árak mellett dolgozunk!
 • Velünk biztos lehet. abban, hogy gépjárműve nem fog sérülést szenvedni az autószállítás folyamata közben, hiszen kollégáink hatalmas hangsúlyt fektetnek a biztonságos, sérülésmentes szállításra, hiszen nekünk az Ön bizalma és elégedettsége a legfontosabb!
 • Gyors kiszállás, helyszínre érkezés! A megkeresés után azonnal segítségére sietünk.

Lerobbant az autójával? Hívja diszpécserünket 0-24 és indulunk azonnal!

autómentő, autómentő Budapest, autómentő Pest megye
olcsó autómentő non-stop, 0-24 Budapest

Az Autómentés bejelentési folyamata – a szükséges információk

 • Mi történt pontosan?
 • Hol tartózkodik éppen?
 • Milyen típusú a gépjármű?
 • Automata vagy manuális váltó található benne?
 • Ha a kerékmű vagy a futómű sérült, akkor melyik és a többi működik-e?
 • Hozzá lehet férni a gépjárműhöz?
 • Hová szeretné elszállítatni a járművet?
 • Telefonos elérhetőség legalább egy, a helyszínen tartózkodó személytől

Szinte mindent szállítunk: karambolos autók, motorok, quadok, munkagépek, teherautók, kamionok 7 tonna feletti önsúlytól is. Hajók, lakókocsik, nagyobb méretű autóalkatrészek, veterán autók, alacsony vagy ültetett sport- és versenyautók szállítását is vállaljuk.

HASZNOS TANÁCSOK, TIPPEK AUTÓMENTŐ SZAKEMBEREKTŐL!

Milyen ellenőrzésekre van időnként szükség az autónkon?

A kocsi karbantartása egyeseknek csak azt jelenti, hogy kívül-belül csilivili az autó: dísztárcsa, metál-fény, stb. De a gépjármű karbantartása nem ebből áll. A biztonságos közlekedés miatt szükséges és egyúttal a kocsi élettartamát is meghosszabbítja a folyamatos odafigyelés és megelőzés.

Az olajcsere ideális esetben 30 000 kilométerenként ajánlott. De nincs 100 %-osan ideális helyzet soha, csak az autógyárak tesztelő műhelyében. Kint az utakon már nem. Ezért érdemes inkább 15 000 kilométer után olajat cserélni. Már vannak olyan autók, ahol a rendszer jelzi a használati statisztikák alapján az olajcsere szükségességét.

Ne mondjunk ellent neki! A régi mondás ma is igaz: „ A motorolaj a legolcsóbb motoralkatrész.” Ezért ne ezen spóroljunk. Egy esetleges motorhiba biztosan sokkal többe fog kerülni. A kocsi abroncsainak állapota is nagyon fontos. Alap, hogy mindig az évszaknak megfelelő gumi legyen az autónkon. Nem véletlenül vannak ezek kitalálva. Az időjárási viszonyok nagyon meg tudják a gumik tapadási jellemzőit változtatni.

Egy lekopott gumi a csúszós úton egyenlő a balesetveszéllyel. A féket és a kéziféket is időnként ellenőrizni kell, mert a fékezési táv meghosszabbodása egyenes út a balesethez. Az izzók állapota sem elhanyagolható. Ha a kiégett izzót nem cseréljük / cseréltetjük ki azonnal, félszemű autónk is megzavarhatja a közlekedőket és a mi látási viszonyaink is igencsak lecsökkennek.

Az ilyen karbantartásokhoz nem kell autómentő, de ha ezeket nem végezzük el rendszeresen, sokkal nagyobb esély van rá, hogy olyan szituációba kerülünk, amikor mentésre lesz szükség, és hívhatjuk az autómentőt Budapesten. Ha rendes autótulajdonosként ezekre mind odafigyelünk, amit még megtehetünk, hogy a telefonunkba elmentünk legalább egy autómentő telefonszámát! Sofőrszolgálat itt!

Mi tegyünk, mielőtt az autómentő, autómentés szolgáltatást vennénk igénybe?

Amikor egyszer csak megáll az autónk és nem hajlandó tovább menni, akkor azonnal a fejünkhöz kapunk, hogy autómentőre van szükségünk. Természetesen nem mindig ilyen komoly a helyzet, van, amikor autómentés nélkül is ki tudunk kerülni szorult helyzetünkről. Az a legfontosabb, hogy ne pánikoljunk be.

Mi tegyünk, mielőtt az autómentő Budapest, autómentés Budapest szolgáltatást vennénk igénybe?

Próbáljuk meg önállóan megállapítani a hiba okát. Nézzük meg a hűtővizet, az olajszintet és a gumikat. Ha az autónk olyan okos, hogy hibaüzenet ír ki, akkor az autónk kis könyve segítségével megállapíthatjuk a hiba okát. Van olyan hiba, amit saját magunk el tudunk hárítani és olyan is, amihez mindenképpen szükségünk van szerelőre.

Mivel az okos telefonok korát éljük, ezért akár applikáció segítségével is kereshetünk magunknak szervizt. Ha nincs nálunk okos telefon, a tudakozó akkor is tud segíteni. Első körben mindenképpen az autószervizt hívjuk, ugyanis az autómentők általában nem rendelkeznek szerelőbrigáddal.

De a szervizek esetében, ha jól körülírjuk a problémát, akkor akár telefonon keresztül is tudnak tanácsot adni a szerelők, esetleg helyszínre kiszállva helyben tudják orvosolni a problémánkat.

Azonban, ha a szerelők nem tudnak tuti megoldást számunkra, akkor jobb, ha mielőbb gondoskodunk a járművünk elszállításáról. Ekkor kerülnek elő az autómentést végző cégek. Az autóklub kártyával vagy az értékesítő szalonok, illetve biztosítók assistance szolgáltatása keretében is igénybe vehetünk autómentő szolgáltatást.

Ezek vagy ingyenesek, vagy kedvezményesen árakon vehetjük őket igénybe, de abban biztosak lehetünk, hogy az autónk jó kezekbe kerül.

Milyen kíhívásokkal kell számolnia egy autómentőnek Budapesten, Pest megyében is?

Az autók épp úgy viselkednek, mint bármilyen más gép, ha úgy alakul, bizony meghibásodhatnak. Ilyenkor gyakran nincs más teendő, ki kell hívni egy autómentő szolgáltatás munkatársait, akik, ha nem tudják helyben orvosolni a hibát, akkor elszállítják a járművet.

De mi a teendő akkor, ha épp Budapest vagy Pest megye területén robbanunk le? Mennyiben más ez, mint ha egy eldugott vidéki településen állt volna le az autónk?

Valójában sok esetben hasonlít egymásra a két szituáció, de vannak jelentős eltérések is. Autómentő Budapest, autómentő Pest megyében és autómentés Budapest, illetve vidéken Ha vidéken romlik el az autónk, a legnagyobb kihívást a távolságok okozhatják.

Az autómentő szolgáltatók gyakran nem szeretnének hosszabb vidéki utakra menni, mivel a nagyvárosokban kisebb területen sokkal több munkát találhatnak.

Ezeknél nem kell olyan sokat utazni, s a vidéki megbízásoknál gyakran ott a veszélye, hogy a célhoz érve az autóst már elvitte egy másik autómentő.

Ilyenkor hiába a jobb autómentés árak, ha a megrendelő felült egy arra cirkáló tréleresnek, a mentés bizony meghiúsul, s az elkocsikázott üzemanyagot nem téríti meg senki. Budapest és Pest megye területén az autóst is érhetik kellemetlen meglepetések, ezeken a helyeken ugyanis sokkal nagyobb a forgalom.

Ráadásul Pest megye egészét autópályák és gyorsforgalmi utak szelik át, ha itt áll meg a jármű, akkor az akár életveszélyes is lehet.

Ilyenkor életbevágó a biztonsági intézkedések betartása, az autós és az utazók biztonságos, a forgalomtól elzárt területre húzódása, s az autómentő értesítése. Soforguru

Hogyan zajlik egy autómentés? Miért fontos a tapasztalt autómentő kolléga?

Ha megbízható autómentés kivitelezésére van szüksége, a nap bármely órájában tárcsázhatja cégünket! Cégünk sosem fogja Önt cserben hagyni, ha bármikor is szüksége lesz szolgáltatásainkra!

Ha egy minden szempontból megbízható és tapasztalt csapatra szeretné rábízni az autómentés Pest megye folyamatát, akkor válassza cégünket! Ugyanis amire csapatunktól minden helyzetben számíthat, az a gyors és megbízható segítség a szállítás során! Emellett a megfelelő tapasztalat, kedvesség, odafigyelés és a szakértelem.

Ezek mind azok az előnyök, amelyekkel a profi csapatunk rendelkezik! A szakszerű és teljes mértékben megbízható autószállítási szolgáltatásunkkal a nap 24 bármely órájában számíthatnak a bajba került autósok. A tárcsázás napján jelenlevő forgalomhoz és napszakhoz viszonyítva, a lehető leghamarabb érkezünk majd az autómentés helyszínére!

Azért, hogy a segítségére szoruló és bajba került gépjárművek megmentését eltudjuk végezni. Ha gépjárműve cserben hagyta, akkor csak egyetlen telefonhívás segítségével igénybe veheti szolgáltatásunkat! Bármilyen szituációban számíthat csapatunkra, és természetesen meglepetések és rejtett költségek elkerülésével!

Keresse csapatunkat bizalommal, autómentő Budapest területén, csapatunk mindent megtesz majd annak érdekében, hogy Ön mielőbb hazaérhessen.

Bajban van? Hívjon minket diszpécserünk várja hívását 0-24!

autómentés, autómentés Budapest, autómentés Pest megye
olcsó autómentés, autómentő 0-24, éjjel-nappal Budapest kedvező árak

Milyen autómentő gépjárművekkel dolgozunk? Autómentés Budapest, Pest megye!

Autómentő járműveink új, magas színvonalú technikával felszereltek. Budapesti telephelyünkön rendelkezünk autó vontató, autószállító, tréleres járművekkel. Az autómentés során biztosítjuk a korszerű felszerelést, a legújabb technikát, a rengeteg tapasztalatot. Csak kiváló eszközökkel lehet kiváló munkát végezni, Önnek illetve nekünk is fontos, hogy járműve az autómentés során biztonságosan, sértetlenül érjen haza.

Autómentés Budapest, autómentés árak, autómentő Budapest, autómentő árak! Autómentés Budapest, Autómentő Budapest, Budán, Győrben és országosan, tréleres autószállítás 45 percen belül.

Mindegy, hogy két kilométert kell megtenni az autómentő járművel vagy több ezer kilométert, mi készen állunk, hogy segíthessünk bajba jutott autóstársunknak. Az autómentő járműre szükség esetén további tréler kapcsolható, így több jármű mentése is megoldott egy időben. A tréler segítségével például a lakókocsit és a vontató járművet is egyszerre tudjuk hazaszállítani, így akár belföldön, akár külföldön kerül bajba az autós ár érték arányban a legjobb autómentés szolgáltatásokat tudjuk nyújtani magas színvonalon.

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Gyors, megbízható, precíz, biztonságos szállítás!

 

AUTÓMENTÉS BUDA, AUTÓMENTÉS PEST MEGYE, AUTÓMENTÉS FEJÉR MEGYE, AUTÓMENTÉS VESZPRÉM MEGYE, AUTÓMENTÉS, HEVES MEGYE, AUTÓMENTÉS BORSOD MEGYE, AUTÓMENTÉS HAJDÚ-BIHAR MEGYE, AUTÓMENTÉS NÓGRÁD MEGYE, AUTÓMENTÉS BÉKÉS MEGYE, AUTÓMENTÉS, CSONGRÁD MEGYE, AUTÓMENTÉS BÁCS-KISKUN MEGYE, AUTÓMENTÉS TOLNA MEGYE, AUTÓMENTÉS KOMÁROM-ESZTERGOM-MEGYE, AUTÓMENTÉS SOMOGY MEGYE, AUTÓMENTÉS ZALA MEGYE, AUTÓMENTÉS GYŐR, AUTÓMENTÉS KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE, AUTÓMENTÉS VAS MEGYE, AUTÓMENTÉS SZABOLCS MEGYE, AUTÓMENTÉS JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE!