Autómentés 0-24

Hívjon most!

+36 30 565 43 28


A Sofőrguru kedvező áron vállalja, karambolozott, sérült, lerobbant, elakadt autó, motorkerékpár, valamint kisgép vagy munkagép elszállítását, Budapesten, Pest-megyében, vagy akár országosan is. Autómentés Budapest területén és országosan is!

Autómentés, autómentő szolgáltatás 0-24: személyautók, motorkerékpárok, quadok, munkagépek, targonca, építőipari munka- és kisgépek, utánfutók, tréleres szállítás 0-24!

Autómentő járműveink új, magas színvonalú technikával felszereltek. Budapesti telephelyünkön rendelkezünk autó vontató, autószállító, tréleres járművekkel. Az autómentés során biztosítjuk a korszerű felszerelést, a legújabb technikát, a rengeteg tapasztalatot. Csak kiváló eszközökkel lehet kiváló munkát végezni, Önnek illetve nekünk is fontos, hogy járműve az autómentés során biztonságosan, sértetlenül érjen haza.

Autómentő Budapesten, Budán, Győrben és országosan, tréleres szállítás 45 percen belül.

Mindegy, hogy két kilométert kell megtenni az autómentő járművel vagy több ezer kilométert, mi készen állunk, hogy segíthessünk bajba jutott autóstársunknak.

Az autómentő járműre szükség esetén további tréler kapcsolható, így több jármű mentése is megoldott egy időben.

A tréler segítségével például a lakókocsit és a vontató járművet is egyszerre tudjuk hazaszállítani, így akár belföldön, akár külföldön kerül bajba az autós ár érték arányban a legjobb autómentés szolgáltatásokat tudjuk nyújtani magas színvonalon.

Több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Gyors, megbízható, precíz, biztonságos szállítás!*

Hívjon minket bizalommal! A Sofőrguru segít!

+36 30 565 43 28

Autómentés Budapesten, Pest, Tolna és Komárom-Esztergom megyében is!

 

Autómentés Árak

    • Budapest és környéke: 8.000. Ft – tól. + áfa
    • Vidék: alapdíj: 5.000.- Ft. + 120-150.-Ft/km +áfa (200km-ig)
    • Külföldi mentés esetén, kérje ajánlatunkat diszpécserünktől!

Sofőrszolgálatunk ügyfelei számára további kedvezményeket biztosítunk!

ÁFA-s számla igényét kérjük előre jelezze diszpécserünknél!

Figyelem!!

Amennyiben a kiválasztott gépjármű mentés, a megrendeléstől számított 15 perc elteltével, ügyfelünk által lemondásra kerül, kiszállási költség merül fel, melyet a megrendelő köteles megfizetni!
Autómentés Budapesti kiszállás esetén: 5.000.- Ft!
Vidéki kiszállás esetén: a megrendelt szolgáltatás 60%-a!
A fuvar megrendelésével ezt a megrendelő elfogadja!

*általunk okozott sérülés esetén a javítási költségeket természetesen mi álljuk!

Szinte mindent szállítunk: karambolos autók, motorok, quadok, munkagépek, teherautók, kamionok 7 tonna feletti önsúlytól is. Hajók, lakókocsik, nagyobb méretű autóalkatrészek, veterán autók, alacsony vagy ültetett sport- és versenyautók szállítását is vállaljuk. Ismerje meg sofőrszolgálat szolgáltatásunkat is!

Hívjon minket Most!

+36 30 565 43 28

 

Autómentő: mit tud és mit nem?

Amikor egyszer csak megáll az autónk és nem hajlandó tovább menni, akkor azonnal a fejünkhöz kapunk, hogy autómentőre van szükségünk. Természetesen nem mindig ilyen komoly a helyzet, van, amikor autómentés nélkül is ki tudunk kerülni szorult helyzetünkről. Az a legfontosabb, hogy ne pánikoljunk be.

Mi tegyünk, mielőtt az autómentőt hívnánk?

Próbáljuk meg önállóan megállapítani a hiba okát. Nézzük meg a hűtővizet, az olajszintet és a gumikat. Ha az autónk olyan okos, hogy hibaüzenet ír ki, akkor az autónk kis könyve segítségével megállapíthatjuk a hiba okát. Van olyan hiba, amit saját magunk el tudunk hárítani és olyan is, amihez mindenképpen szükségünk van szerelőre.

Mivel az okos telefonok korát éljük, ezért akár applikáció segítségével is kereshetünk magunknak szervizt. Ha nincs nálunk okos telefon, a tudakozó akkor is tud segíteni. Első körben mindenképpen az autószervizt hívjuk, ugyanis az autómentők általában nem rendelkeznek szerelőbrigáddal. De a szervizek esetében, ha jól körülírjuk a problémát, akkor akár telefonon keresztül is tudnak tanácsot adni a szerelők, esetleg helyszínre kiszállva helyben tudják orvosolni a problémánkat.

Azonban, ha a szerelők nem tudnak tuti megoldást számunkra, akkor jobb, ha mielőbb gondoskodunk a járművünk elszállításáról. Ekkor kerülnek elő az autómentést végző cégek.

Az autóklub kártyával vagy az értékesítő szalonok, illetve biztosítók assistance szolgáltatása keretében is igénybe vehetünk autómentő szolgáltatást. Ezek vagy ingyenesek, vagy kedvezményesen árakon vehetjük őket igénybe, de abban biztosak lehetünk, hogy az autónk jó kezekbe kerül.

Az ilyen jellegű autómentéssel foglalkozó szolgáltatók kívánságunknak megfelelően biztosítanak számunkra csereautót, alkatrész utánküldést, sofőrszolgálatot, sőt speciális esetben akár szállást is.

Milyen szolgáltatást várhatunk el egy autómentő cégtől Budapesten vagy Pest megyében?

– A KRESZ előírásainak megfelelő, biztonságos szállítás. Nem túl felemelő, ha az autónk problémája mellett még büntetéseket is kellene fizetnünk a szabálytalanságokért.
– A gépjármű állapotának megfelelő, szakszerű szállítás. Ugyanis ennek hiányában akár további anyagi kárunk is keletkezhet.
– A balesetes, törött, karambolos vagy totál káros autót, motort vagy kisbuszt korszerű autómentők és szakképzett szerelők segítségével szakszerűen elvégzik a sérült gépjármű mentését.
– Komolyabb baleseteknél darus kocsit küldenek a helyszínre.
– Műszaki meghibásodás, defekt vagy más helyben javítható probléma esetén helyszíni javítást is vállal a legtöbb autómentő, főleg, akik szerelő csapatot is foglalkoztatnak.
– Az autómentő, ha a rendeléskor jelezzük, akkor az autónk utasait is el tudja szállítani a célállomásig, de akár sofőrszolgálatot is tud számunkra biztosítani.
– Ha külföldre költözünk, de nem szeretnénk több ezer kilométert vezetni, akkor autószállítás keretében elvitethetjük az autónkat az újdonsült lakhelyünkre baj nélkül.

Budapesten és Pest megyében számos olyan autómentéssel foglalkozó cég működik, akik az autómentő szolgáltatásokat profi szintre emelték, nemcsak szállítanak, hanem ha kell, a helyszínen is orvosolnak, ráadásul nemcsak a saját területükön működnek, akár vidéki helyszínekre is lemennek, ha az ügyfél rájuk szeretné bízni az autója hazaszállítását.

 

Hívjon Minket Most!

+36 30 565 43 28

 

Miért lehet szükségünk autómentésre?

Az autónkat sokféle baleset érheti, ha közlekedünk vele. Előfordulhat, hogy karambolozunk
vele, neki megyünk egy fának, de az is lehet, hogy defektet kapunk, vagy rosszabb esetben
beleborulunk az árokba. Egyik sem fogja a napunkat feldobni, de talán egy jó autómentő
segíthet, hogy csak a szükséges időt töltsük az autónk mellett.

Mikor van szükség autó- vagy motorszállításra vagyis autómentésre Budapesten, Komárom-Esztergom és Jász-Nagykun-Szolnok megyében?

Például akkor, ha elakadtunk a hóban, mikor nagyobb mennyiségű csapadék hull, vagy lerobban az autónk a semmi közepén, vagy csak simán nem indul a járművünk és el kell juttatnunk a szerelőhöz. De tökéletes állapotban lévő jármű is rászorulhat szállításra.

Népszerű például külföldről behozni gépjárművet. Viszont mielőtt Magyarországon forgalomba helyezik, nem nagyon lehet vele szabályosan közlekedni. Ekkor tud segítséget nyújtani a jármű szállítással is foglalkozó autómentő cég. Természetesen ugyanez igaz például a hajókra, munkagépekre is.

A profi, jármű szállítással foglalkozó cégek egész Európára kiterjedő rakománybiztosítással rendelkeznek, így garantáltan nem kell majd semmiféle kellemetlen szituációval szembenéznünk a szállítást követően.

A profi autómentéssel foglalkozó cégek felkészült személyzettel, megbízható járművekkel és kiváló minőségű szerszámokkal segítik a bajba jutott autósokat és persze profi autómentő kollégákkal dolgoznak.

Munkájuk gyors és zökkenőmentes lesz. Autómentés Baranya megye, Somogy megye és Győr területén!

Autómentés Budapest területén, autómentő Buda, Budapest és Pest megye, Tolna megye, Fejér megye, Csongrád, Nógrád megye területén kedvező árakon!

+36 30 565 43 28

Autómentés árak kedvezően, autómentés Budapest, autómentő Budapest, Pest megye, Somogy megye, Fejér megye területén!

AUTÓMENTÉS BUDA, AUTÓMENTÉS PEST MEGYE, AUTÓMENTÉS FEJÉR MEGYE, AUTÓMENTÉS VESZPRÉM MEGYE, AUTÓMENTÉS, HEVES MEGYE, AUTÓMENTÉS BORSOD MEGYE, AUTÓMENTÉS HAJDÚ-BIHAR MEGYE, AUTÓMENTÉS NÓGRÁD MEGYE, AUTÓMENTÉS BÉKÉS MEGYE, AUTÓMENTÉS, CSONGRÁD MEGYE, AUTÓMENTÉS BÁCS-KISKUN MEGYE, AUTÓMENTÉS TOLNA MEGYE, AUTÓMENTÉS Komárom-Esztergom megye, AUTÓMENTÉS SOMOGY MEGYE, AUTÓMENTÉS ZALA MEGYE, AUTÓMENTÉS GYŐR, AUTÓMENTÉS KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE, AUTÓMENTÉS VAS MEGYE, AUTÓMENTÉS SZABOLCS MEGYE, autómentés Jász-Nagykun-Szolnok megye!
2019-07-02
autómentés Non-stop, autómentés 0-24

Autómentés felsőfokon Baranya, Vas, Zala megyében és Győrben!

Autómentés felsőfokon Baranya, Vas, Zala megyében és Győrben! Mindenki számára óriási problémát okoz, ha egy fontos használati tárgyunk tönkre megy. Ez hatványozottan igaz az autónkra! […]
2019-04-17
autómentés

Autómentő szolgáltatás gyorsan és precízen! Tőlünk ezt kapja!

Amikor autómentésre van szüksége, reszketve próbálja meg kikeresni a legközelebbi autómentő telefonszámát – már amennyiben olyan helyen történt a baleset, hogy van erre éppen lehetőség. […]