Autómentés, autómentés Budapest, autómentés 0-24

Hívjon most!

Autómentés Budapest, Autómentő Budapest, autómentés 0-24, autómentő!


Német, Angol, Román nyelven
beszélő ügyfeleink hívását az
alábbi telefonszámon várjuk!


Autómentés, autószállítás: A Sofőrguru kedvező áron vállalja, karambolozott, sérült, lerobbant, elakadt autó, motorkerékpár, valamint kisgép vagy munkagép elszállítását, Budapesten, Pest-megyében, vagy akár országosan is.

Autómentés Budapest területén és országosan is!

Autómentés, autómentő szolgáltatás 0-24: személyautók, motorkerékpárok, quadok, munkagépek, targonca, építőipari munka- és kisgépek, utánfutók, tréleres autószállítás 0-24!

Autómentő járműveink új, magas színvonalú technikával felszereltek. Budapesti telephelyünkön rendelkezünk autó vontató, autószállító, tréleres járművekkel. Az autómentés során biztosítjuk a korszerű felszerelést, a legújabb technikát, a rengeteg tapasztalatot. Csak kiváló eszközökkel lehet kiváló munkát végezni, Önnek illetve nekünk is fontos, hogy járműve az autómentés során biztonságosan, sértetlenül érjen haza. Autómentés Budapest, autómentés árak, autómentő Budapest, autómentő árak!

Autómentés Budapest, Autómentő Budapest, Budán, Győrben és országosan, tréleres autószállítás 45 percen belül.

Mindegy, hogy két kilométert kell megtenni az autómentő járművel vagy több ezer kilométert, mi készen állunk, hogy segíthessünk bajba jutott autóstársunknak.

Az autómentő járműre szükség esetén további tréler kapcsolható, így több jármű mentése is megoldott egy időben.

A tréler segítségével például a lakókocsit és a vontató járművet is egyszerre tudjuk hazaszállítani, így akár belföldön, akár külföldön kerül bajba az autós ár érték arányban a legjobb autómentés szolgáltatásokat tudjuk nyújtani magas színvonalon.

Több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Gyors, megbízható, precíz, biztonságos szállítás!*

autómentés árak
autómentés Budapest
 

Hívjon minket bizalommal! A Sofőrguru segít!

Autómentés Budapest, autómentő Pest megye, Tolna és Komárom-Esztergom megyében is!

 

Autómentés Árak

 
  • Budapest és környéke: 8.000. Ft - tól. + áfa
  • Vidék: alapdíj: 5.000.- Ft. + 120-150.-Ft/km +áfa (200km-ig)
  • Külföldi mentés esetén, kérje ajánlatunkat diszpécserünktől!
Sofőrszolgálatunk ügyfelei számára további kedvezményeket biztosítunk! ÁFA-s számla igényét kérjük előre jelezze diszpécserünknél!
 

Figyelem!!

A védőfelszerelések kötelező használata miatt + 1000 Forintot számítunk fel díjainkra!

Amennyiben a kiválasztott gépjármű mentés, a megrendeléstől számított 15 perc elteltével, ügyfelünk által lemondásra kerül, kiszállási költség merül fel, melyet a megrendelő köteles megfizetni! Autómentés Budapesti kiszállás esetén: 5.000.- Ft! Vidéki kiszállás esetén: a megrendelt szolgáltatás 60%-a! A fuvar megrendelésével ezt a megrendelő elfogadja!
*általunk okozott sérülés esetén a javítási költségeket természetesen mi álljuk!

 
autómentés
Szinte mindent szállítunk: karambolos autók, motorok, quadok, munkagépek, teherautók, kamionok 7 tonna feletti önsúlytól is. Hajók, lakókocsik, nagyobb méretű autóalkatrészek, veterán autók, alacsony vagy ültetett sport- és versenyautók szállítását is vállaljuk. Ismerje meg sofőrszolgálat szolgáltatásunkat is!  

Hívjon minket Most!

 

Autómentés, autómentő, Autómentés Budapest, Autómentő Budapest: mit tud és mit nem?

Amikor egyszer csak megáll az autónk és nem hajlandó tovább menni, akkor azonnal a fejünkhöz kapunk, hogy autómentőre van szükségünk. Természetesen nem mindig ilyen komoly a helyzet, van, amikor autómentés nélkül is ki tudunk kerülni szorult helyzetünkről. Az a legfontosabb, hogy ne pánikoljunk be.

Mi tegyünk, mielőtt az autómentő Budapest, autómentés Budapest szolgáltatást vennénk igénybe?

Próbáljuk meg önállóan megállapítani a hiba okát. Nézzük meg a hűtővizet, az olajszintet és a gumikat. Ha az autónk olyan okos, hogy hibaüzenet ír ki, akkor az autónk kis könyve segítségével megállapíthatjuk a hiba okát. Van olyan hiba, amit saját magunk el tudunk hárítani és olyan is, amihez mindenképpen szükségünk van szerelőre. Mivel az okos telefonok korát éljük, ezért akár applikáció segítségével is kereshetünk magunknak szervizt. Ha nincs nálunk okos telefon, a tudakozó akkor is tud segíteni. Első körben mindenképpen az autószervizt hívjuk, ugyanis az autómentők általában nem rendelkeznek szerelőbrigáddal. De a szervizek esetében, ha jól körülírjuk a problémát, akkor akár telefonon keresztül is tudnak tanácsot adni a szerelők, esetleg helyszínre kiszállva helyben tudják orvosolni a problémánkat. Azonban, ha a szerelők nem tudnak tuti megoldást számunkra, akkor jobb, ha mielőbb gondoskodunk a járművünk elszállításáról. Ekkor kerülnek elő az autómentést végző cégek. Az autóklub kártyával vagy az értékesítő szalonok, illetve biztosítók assistance szolgáltatása keretében is igénybe vehetünk autómentő szolgáltatást. Ezek vagy ingyenesek, vagy kedvezményesen árakon vehetjük őket igénybe, de abban biztosak lehetünk, hogy az autónk jó kezekbe kerül. Az ilyen jellegű autómentéssel foglalkozó szolgáltatók kívánságunknak megfelelően biztosítanak számunkra csereautót, alkatrész utánküldést, sofőrszolgálatot, sőt speciális esetben akár szállást is.
autómentő
autómentő Budapest

Milyen szolgáltatást várhatunk el egy autómentés Budapest, autómentő Budapest vagy autómentő Pest megye cégtől?

- A KRESZ előírásainak megfelelő, biztonságos szállítás. Nem túl felemelő, ha az autónk problémája mellett még büntetéseket is kellene fizetnünk a szabálytalanságokért. - A gépjármű állapotának megfelelő, szakszerű szállítás. Ugyanis ennek hiányában akár további anyagi kárunk is keletkezhet. - A balesetes, törött, karambolos vagy totál káros autót, motort vagy kisbuszt korszerű autómentők és szakképzett szerelők segítségével szakszerűen elvégzik a sérült gépjármű mentését. - Komolyabb baleseteknél darus kocsit küldenek a helyszínre. - Műszaki meghibásodás, defekt vagy más helyben javítható probléma esetén helyszíni javítást is vállal a legtöbb autómentő, főleg, akik szerelő csapatot is foglalkoztatnak. - Az autómentő, ha a rendeléskor jelezzük, akkor az autónk utasait is el tudja szállítani a célállomásig, de akár sofőrszolgálatot is tud számunkra biztosítani. - Ha külföldre költözünk, de nem szeretnénk több ezer kilométert vezetni, akkor autószállítás keretében elvitethetjük az autónkat az újdonsült lakhelyünkre baj nélkül. Budapesten és Pest megyében számos olyan autómentéssel foglalkozó cég működik, akik az autómentő szolgáltatásokat profi szintre emelték, nemcsak szállítanak, hanem ha kell, a helyszínen is orvosolnak, ráadásul nemcsak a saját területükön működnek, akár vidéki helyszínekre is lemennek, ha az ügyfél rájuk szeretné bízni az autója hazaszállítását.  

Hívjon Minket Most!

 

Miért lehet szükségünk autómentés, autómentő szolgáltatásra?

Az autónkat sokféle baleset érheti, ha közlekedünk vele. Előfordulhat, hogy karambolozunk vele, neki megyünk egy fának, de az is lehet, hogy defektet kapunk, vagy rosszabb esetben beleborulunk az árokba. Egyik sem fogja a napunkat feldobni, de talán egy jó autómentő segíthet, hogy csak a szükséges időt töltsük az autónk mellett.

Mikor van szükség autószállítás vagy motorszállításra vagyis autómentésre Budapest, Komárom-Esztergom és Jász-Nagykun-Szolnok megyében?

Például akkor, ha elakadtunk a hóban, mikor nagyobb mennyiségű csapadék hull, vagy lerobban az autónk a semmi közepén, vagy csak simán nem indul a járművünk és el kell juttatnunk a szerelőhöz. De tökéletes állapotban lévő jármű is rászorulhat szállításra. Népszerű például külföldről behozni gépjárművet. Viszont mielőtt Magyarországon forgalomba helyezik, nem nagyon lehet vele szabályosan közlekedni. Ekkor tud segítséget nyújtani a jármű szállítással is foglalkozó autómentő cég. Természetesen ugyanez igaz például a hajókra, munkagépekre is. A profi, jármű szállítással foglalkozó cégek egész Európára kiterjedő rakománybiztosítással rendelkeznek, így garantáltan nem kell majd semmiféle kellemetlen szituációval szembenéznünk a szállítást követően. A profi autómentéssel foglalkozó cégek felkészült személyzettel, megbízható járművekkel és kiváló minőségű szerszámokkal segítik a bajba jutott autósokat és persze profi autómentő kollégákkal dolgoznak

Munkájuk gyors és zökkenőmentes lesz. Autómentés Baranya megye, Somogy megye és Győr területén!

Autómentés Budapest területén, autómentő Budapest és Pest megye, Buda, Tolna megye, Fejér megye, Csongrád, Nógrád megye területén kedvező árakon!

autómentés Budapest
autómentő non-stop

Autómentés Budapest, autómentés Pest megye és autómentő Budapest, autómentő Pest megye – nem ismerünk lehetetlent

autómentés 0-24
Az autók épp úgy viselkednek, mint bármilyen más gép, ha úgy alakul, bizony meghibásodhatnak. Ilyenkor gyakran nincs más teendő, ki kell hívni egy autómentő szolgáltatás munkatársait, akik, ha nem tudják helyben orvosolni a hibát, akkor elszállítják a járművet. De mi a teendő akkor, ha épp Budapest vagy Pest megye területén robbanunk le? Mennyiben más ez, mint ha egy eldugott vidéki településen állt volna le az autónk? Valójában sok esetben hasonlít egymásra a két szituáció, de vannak jelentős eltérések is.

Autómentő Budapest, autómentő Pest megyében és autómentés Budapest, illetve vidéken

Ha vidéken romlik el az autónk, a legnagyobb kihívást a távolságok okozhatják. Az autómentő szolgáltatók gyakran nem szeretnének hosszabb vidéki utakra menni, mivel a nagyvárosokban kisebb területen sokkal több munkát találhatnak. Ezeknél nem kell olyan sokat utazni, s a vidéki megbízásoknál gyakran ott a veszélye, hogy a célhoz érve az autóst már elvitte egy másik autómentő. Ilyenkor hiába a jobb autómentés árak, ha a megrendelő felült egy arra cirkáló tréleresnek, az autómentés bizony meghiúsul, s az elkocsikázott üzemanyagot nem téríti meg senki. Budapest és Pest megye területén az autóst is érhetik kellemetlen meglepetések, ezeken a helyeken ugyanis sokkal nagyobb a forgalom. Ráadásul Pest megye egészét autópályák és gyorsforgalmi utak szelik át, ha itt áll meg a jármű, akkor az akár életveszélyes is lehet. Ilyenkor életbevágó a biztonsági intézkedések betartása, az autós és az utazók biztonságos, a forgalomtól elzárt területre húzódása, s az autómentő értesítése.
autómentő 0-24
Milyen ellenőrzésekre van időnként szükség az autónkon?
A kocsi karbantartása egyeseknek csak azt jelenti, hogy kívül-belül csilivili az autó: dísztárcsa, metál-fény, stb. De a gépjármű karbantartása nem ebből áll. A biztonságos közlekedés miatt szükséges és egyúttal a kocsi élettartamát is meghosszabbítja a folyamatos odafigyelés és megelőzés. Az olajcsere ideális esetben 30 000 kilométerenként ajánlott. De nincs 100 %-osan ideális helyzet soha, csak az autógyárak tesztelő műhelyében. Kint az utakon már nem. Ezért érdemes inkább 15 000 kilométer után olajat cserélni. Már vannak olyan autók, ahol a rendszer jelzi a használati statisztikák alapján az olajcsere szükségességét. Ne mondjunk ellent neki! A régi mondás ma is igaz: „ A motorolaj a legolcsóbb motoralkatrész.” Ezért ne ezen spóroljunk. Egy esetleges motorhiba biztosan sokkal többe fog kerülni. A kocsi abroncsainak állapota is nagyon fontos. Alap, hogy mindig az évszaknak megfelelő gumi legyen az autónkon. Nem véletlenül vannak ezek kitalálva. Az időjárási viszonyok nagyon meg tudják a gumik tapadási jellemzőit változtatni. Egy lekopott gumi a csúszós úton egyenlő a balesetveszéllyel. A féket és a kéziféket is időnként ellenőrizni kell, mert a fékezési táv meghosszabbodása egyenes út a balesethez. Az izzók állapota sem elhanyagolható. Ha a kiégett izzót nem cseréljük / cseréltetjük ki azonnal, félszemű autónk is megzavarhatja a közlekedőket és a mi látási viszonyaink is igencsak lecsökkennek. Ez is egyenlő lehet a balesetveszéllyel. Az ilyen karbantartásokhoz nem kell autómentő, de ha ezeket nem végezzük el rendszeresen, sokkal nagyobb esély van rá, hogy olyan szituációba kerülünk, amikor autómentésre lesz szükség, és hívhatjuk az autómentőt Budapesten. Ha rendes autótulajdonosként ezekre mind odafigyelünk, amit még megtehetünk, hogy a telefonunkba elmentünk legalább egy autómentő telefonszámát, egyet, aki Budapest közelében működik és egyet azon a vidéken, ahol gyakran járunk, dolgozunk, élünk. Cégünk az egész országban a segítségére lesz!

Autómentés Budapest, autómentő Budapest, autómentés non-stop, autómentés árak!

autószállítás Budapest
motorszállítás Budapest
   
AUTÓMENTÉS BUDA, AUTÓMENTÉS PEST MEGYE, AUTÓMENTÉS FEJÉR MEGYE, AUTÓMENTÉS VESZPRÉM MEGYE, AUTÓMENTÉS, HEVES MEGYE, AUTÓMENTÉS BORSOD MEGYE, AUTÓMENTÉS HAJDÚ-BIHAR MEGYE, AUTÓMENTÉS NÓGRÁD MEGYE, AUTÓMENTÉS BÉKÉS MEGYE, AUTÓMENTÉS, CSONGRÁD MEGYE, AUTÓMENTÉS BÁCS-KISKUN MEGYE, AUTÓMENTÉS TOLNA MEGYE, AUTÓMENTÉS Komárom-Esztergom megye, AUTÓMENTÉS SOMOGY MEGYE, AUTÓMENTÉS ZALA MEGYE, AUTÓMENTÉS GYŐR, AUTÓMENTÉS KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE, AUTÓMENTÉS VAS MEGYE, AUTÓMENTÉS SZABOLCS MEGYE, autómentés Jász-Nagykun-Szolnok megye!

Az Autómentés bejelentési folyamata - a szükséges információk

 • Mi történt pontosan?
 • Hol tartózkodik éppen?
 • Milyen típusú a gépjármű?
 • Automata vagy manuális váltó található benne?
 • Ha a kerékmű vagy a futómű sérült, akkor melyik és a többi működik-e?
 • Hozzá lehet férni a gépjárműhöz?
 • Hová szeretné elszállítatni a járművet?
 • Telefonos elérhetőség legalább egy, a helyszínen tartózkodó személytől
 
Miért válassza a Sofőrguru Autómentő szolgáltatását?
 • Megbízható autómentő kollégáink biztosítják Önt a gépjárművének biztonságos és sérülésmentes szállításáról!
 • Autómentés 0-24 ! A nap bármely órájában hívhat minket, ha autómentésre szorul! Mi azonnal a segítségére sietünk, ránk bármikor számíthat!
 • Nagy hangsúlyt fektetünk az autómentés színvonalára. Ezért autómentő kollégáink csak fejlett technikai háttérrel rendelkező eszközkészlettel dolgoznak!
 • Költséghatékony autómentés árak mellett dolgozunk! Professzionális, megbízható, de egyben olcsó autómentés, tőlünk!
 • Velünk biztos lehet. abban, hogy gépjárműve nem fog sérülést szenvedni az autószállítás folyamata közben, hiszen autómentő kollégáink hatalmas hangsúlyt fektetnek a biztonságos, sérülésmentes szállításra, hiszen nekünk az Ön bizalma és elégedettsége a legfontosabb!
 • Az ország egész területén számíthat segítségünkre ha autómentésről van szó! Autómentés Budapest, Autómentés Pest megye, Autómentés Fejér megye, Autómentés Veszprém megye, Autómentés Heves megye, Autómentés Borsod megye, Autómentés Hajdú-Bihar megye, Autómentés Nógrád megye, Autómentés Békés megye, Autómentés Csongrád megye, Autómentés Bács-Kiskun megye, Autómentés Tolna megye, Autómentés Komárom-Esztergom megye, Autómentés Somogy megye, Autómentés Zala megye, Autómentés Győr, Autómentés Vas megye!
 • Gyors kiszállás, helyszínre érkezés! A megkeresés után azonnal segítségére sietünk!
  Megbízható, de mégis olcsó autómentés Budapest és Pest megye egész területén, akár országosan is, szakképzett autómentő csapattal!