Autómentés 0-24

Hívjon most!

+36 30 565 43 28


A Sofőrguru kedvező áron vállalja, karambolozott, sérült, lerobbant, elakadt autó, motorkerékpár, valamint kisgép vagy munkagép elszállítását, Budapesten, Pest-megyében, vagy akár országosan is. Autómentés Budapest területén és országosan is!

Autómentés, autómentő szolgáltatás 0-24: személyautók, motorkerékpárok, quadok, munkagépek, targonca, építőipari munka- és kisgépek, utánfutók, tréleres szállítás 0-24!

Autómentő járműveink új, magas színvonalú technikával felszereltek. Budapesti telephelyünkön rendelkezünk autó vontató, autószállító, tréleres járművekkel. Az autómentés során biztosítjuk a korszerű felszerelést, a legújabb technikát, a rengeteg tapasztalatot. Csak kiváló eszközökkel lehet kiváló munkát végezni, Önnek illetve nekünk is fontos, hogy járműve az autómentés során biztonságosan, sértetlenül érjen haza.

Autómentő Budapest területén és országosan, tréleres szállítás 45percen belül.

Mindegy, hogy két kilométert kell megtenni az autómentő járművel vagy több ezer kilométert, mi készen állunk, hogy segíthessünk bajba jutott autóstársunknak.

Az autómentő járműre szükség esetén további tréler kapcsolható, így több jármű mentése is megoldott egy időben.

A tréler segítségével például a lakókocsit és a vontató járművet is egyszerre tudjuk hazaszállítani, így akár belföldön, akár külföldön kerül bajba az autós ár érték arányban a legjobb autómentés szolgáltatásokat tudjuk nyújtani magas színvonalon.

Több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Gyors, megbízható, precíz, biztonságos szállítás!*

Hívjon minket bizalommal! A Sofőrguru segít!

Autómentés Budapest területén és országosan.

Autómentés Árak

    • Budapest és környéke: 8.000. Ft-tól. +áfa
    • Vidék: alapdíj: 5.000.- Ft. + 120-150.-Ft/km +áfa (200km-ig)
    • Külföldi mentés esetén, kérje ajánlatunkat diszpécserünktől!

Sofőrszolgálatunk ügyfelei számára további kedvezményeket biztosítunk!

ÁFA-s számla igényét kérjük előre jelezze diszpécserünknél!

Figyelem!!

Amennyiben a kiválasztott gépjármű mentés, a megrendeléstől számított 15 perc elteltével, ügyfelünk által lemondásra kerül, kiszállási költség merül fel, melyet a megrendelő köteles megfizetni!
Budapesti kiszállás esetén: 5.000.- Ft!
Vidéki kiszállás esetén: a megrendelt szolgáltatás 60%-a!
A fuvar megrendelésével ezt a megrendelő elfogadja!

*általunk okozott sérülés esetén a javítási költségeket természetesen mi álljuk!

Szinte mindent szállítunk: karambolos autók, motorok, quadok, munkagépek, teherautók, kamionok 7 tonna feletti önsúlytól is. Hajók, lakókocsik, nagyobb méretű autóalkatrészek, veterán autók, alacsony vagy ültetett sport- és versenyautók szállítását is vállaljuk. Ismerje meg sofőrszolgálat szolgáltatásunkat is!

Hívjon minket Most!

+36 30 565 43 28

Mikor van szükség autó- vagy motorszállításra vagyis autómentésre Budapesten?

Például akkor, ha elakadtunk a hóban, mikor nagyobb mennyiségű csapadék hull, vagy lerobban az autónk a semmi közepén, vagy csak simán nem indul a járművünk és el kell juttatnunk a szerelőhöz. De tökéletes állapotban lévő jármű is rászorulhat szállításra.

Népszerű például külföldről behozni gépjárművet. Viszont mielőtt Magyarországon forgalomba helyezik, nem nagyon lehet vele szabályosan közlekedni. Ekkor tud segítséget nyújtani a jármű szállítással is foglalkozó autómentő cég. Természetesen ugyanez igaz például a hajókra, munkagépekre is.

A profi, jármű szállítással foglalkozó cégek egész Európára kiterjedő rakománybiztosítással rendelkeznek, így garantáltan nem kell majd semmiféle kellemetlen szituációval szembenéznünk a szállítást követően.

A profi autómentéssel foglalkozó cégek felkészült személyzettel, megbízható járművekkel és kiváló minőségű szerszámokkal segítik a bajba jutott autósokat és persze profi autómentő kollégákkal dolgoznak.
Munkájuk gyors és zökkenőmentes lesz.

Autómentés Budapest területén, autómentő Budapest területén kedvező árakon!

+36 30 565 43 28

Autómentés árak kedvezően, autómentés Budapest, autómentő Budapest területén

AUTÓMENTÉS BUDA, AUTÓMENTÉS PEST MEGYE, AUTÓMENTÉS FEJÉR MEGYE, AUTÓMENTÉS VESZPRÉM MEGYE, AUTÓMENTÉS, HEVES MEGYE, AUTÓMENTÉS BORSOD MEGYE, AUTÓMENTÉS HAJDÚ-BIHAR MEGYE, AUTÓMENTÉS NÓGRÁD MEGYE, AUTÓMENTÉS BÉKÉS MEGYE, AUTÓMENTÉS, CSONGRÁD MEGYE, AUTÓMENTÉS BÁCS-KISKUN MEGYE, AUTÓMENTÉS TOLNA MEGYE, AUTÓMENTÉS, AUTÓMENTÉS SOMOGY MEGYE, AUTÓMENTÉS ZALA MEGYE, AUTÓMENTÉS GYŐR, AUTÓMENTÉS KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE, AUTÓMENTÉS VAS MEGYE, AUTÓMENTÉS SZABOLCS MEGYE.
2019-04-17
autómentés

Autómentő szolgáltatás gyorsan és precízen! Tőlünk ezt kapja!

Amikor autómentésre van szüksége, reszketve próbálja meg kikeresni a legközelebbi autómentő telefonszámát – már amennyiben olyan helyen történt a baleset, hogy van erre éppen lehetőség. […]