Milyen alkalmakkor szükséges igénybe venni a sofőrszolgálatot!

Sofőrszolgálat Budapest
A sofőrszolgálattal Budapesten a szabad szórakozásért!
2019-09-18
autómentés Budapest
Az autómentés folyamata – kit hívjunk ha autómentő kell? 
2020-11-09
Olcsó sofőrszolgálat Budapesten.

Utazás

Persze ez a helyzet, amikor nem tudunk mit kezdeni a feleslegessé vált autónkkal nem csak alkoholfogyasztást követően alakulhat ki. Gondoljunk például az utazásra,  főleg, ha a repülőtérre kell időben kijutnunk, jelentős mennyiségű vagy nagyságú csomagokkal és nincs kedvünk más emberekkel utazni egy transzfer járatos kisbuszban. Beülünk az autónkba, kényelmesen kimegyünk vele a repülőtérre és máris van egy éppen felesleges járművünk.

Műszaki hiba

Tegyük fel, karácsonyi vacsorára megyünk a családdal együtt a nagymamához és lerobban az autónk. Hívunk egy autómentőt, vagy szólunk a szerelőnknek és hálásak vagyunk, hogy ünnepnapon valaki egyáltalán szóba áll velünk és eljuttatja az autónkat a szervizbe. Majd ott állunk az út szélén a becsomagolt ajándékokkal együtt és fogalmunk sincs, hogy hogyan fogunk hazajutni.

Munkahelyi parti

Reggel még úgy indul a nap, mint az összes többi és nem feltételezzük, hogy bármi megzavarja a napi rutinunkat.

Azután, kiderül, hogy a cégünk elnyert egy nívós munkát és a főnök – akinek ugye nem ajánlatos nemet mondani – meginvitál mindenkit egy pohár pezsgőre. Meg sem fordul a fejünkben, hogy kimaradjunk a jóból és csak utána kezdünk el azon töprengeni, hogy hogyan jutunk haza úgy, hogy az autónkat se kelljen otthagyni a munkahelyen, hiszen akkor hogy visszük a gyerekeket reggel az iskolába. autómentés

Fenti szituációk mind életszerűek és gyakran előfordulnak a hétköznapi életben. Mint látjuk, nem kell feltétlenül rossz dolognak történnie ahhoz, hogy patthelyzetbe kerüljünk és a hőn szeretett járgányunk feleslegessé, egyenesen nyűggé váljon. Ma már ilyen helyzetekre megoldást nyújtanak azok a cégek, akik sofőrszolgálat szolgáltatást biztosítanak számunkra.

Természetesen Budapesten könnyebb a dolgunk, mert tömegközlekedéssel szinte bárhová eljutunk, de attól még az autónk nem kerül haza és lehet, hogy másnap reggel már szükségünk van rá.

A sofőrszolgálat általában a hét mindennapján 0-24 óra között a rendelkezésünkre áll. Számíthatunk rá ünnepnapokon vagy hétvégén is.

A sofőrszolgálat árak helység specifikusak, hiszen vidéken nem ugyanakkora feladat hazajuttatni egy gépjárművet a tulajdonosával együtt, mint Budapesten, de ha belegondolunk, hogy milyen sok időt és pénzt pazarolnánk el másnap, hogy visszajussunk a kocsinkhoz, máris megéri a befektetést.