Sofőrszolgálat kisokos kiknek ajánljuk és milyen esetekben Budapesten!

autómentés Non-stop, autómentés 0-24
Autómentés felsőfokon Baranya, Vas, Zala megyében és Győrben!
2019-07-02
autómentés Budapest
Autómentés, akár éjjel is? Igen vállaljuk Budapesten és Pest megye területén!
2019-09-09
soforguru.com

Sofőrszolgálat Budapesten kisokos: kiknek ajánljuk és milyen esetekben Budapesten kedvező árakon! Fix sofőrszolgálat árak!

Saját autóval megyünk egy összejövetelre? Esetleg a barátaink hirtelen meginvitálnak egy italra? Nem szeretnénk a meghívást visszautasítani, de felelős vezetőként alkoholfogyasztás után nem ülünk a volán mögé, de akkor hogyan jutunk haza?

A fővárosban több alternatíva is szóba jöhet, hiszen mehetünk tömegközlekedéssel vagy taxival. De mi lesz akkor az autónkkal? Másnap meg kell szerveznünk a visszautat az járművünkhöz. Ha mindezeket a procedúrákat el szeretnénk kerülni, főleg, ha ráadásul még távol is lakunk attól a helytől, ahol az autónkat hátrahagynánk, akkor is van autómentő megoldás számunkra.

Természetesen az autómentést nem szó szoros értelmében kell érteni, hiszen nem az autónkat, hanem bennünket mentenek meg a kellemetlen helyzettől. S, hogy ki teszi ezt meg értünk?

Budapesten sofőrszolgálat áll azoknak a rendelkezésére, akik ilyen jellegű szolgáltatást igénybe szeretnének venni. Vidéken is vannak ilyen szolgáltatások, de a városok nagyságából adódóan jóval kisebb kapacitással.

Viszont sofőrszolgálatot Budapesten bármikor igénybe lehet venni akár nagyon kedvező árakon is! Fix sofőrszolgálat árak! Non stop sofőrszolgálat !

Kinek ajánlható a sofőrszolgálat?

– Természetesen felelős higgadt sofőröknek, akik alkoholos állapotban nem ülnek volán mögé.
– Bárkinek, aki nem szeretne tömegközlekedéssel vagy taxival hazabumlizni és másnap a kocsijához való visszajutást kilogisztikázni.

Adnak-e számlát a sofőrszolgálat munkatársai?

Természetesen a komoly cégek komolyan is gondolják a tevékenységüket. Ennek érdekében percre pontos forgatókönyv alapján vezénylik a sofőröket, a “gyűjtő” kollégákat, mindenről pontos nyilvántartás vezetnek. S természetesen ez alól a precizitás alól a számlaadás sem kivétel. A korrekt sofőrszolgálatok természetesen számlát adnak az utasnak. Olvasson további érdekes cikkeket itt!

 

Hívjon minket Most!

 

 +36 30 565 43 28