Sofőrguru sofőrszolgálat

Szüksége lenne egy megbízható sofőrre? Csupán annyit kell tennie, hogy hívja az Ön személyi sofőrjét a SOFŐRGURU sofőrszolgálatot Budapesten. Nálunk tényleg olcsó és FIX árak várják!
Hívjon minket diszpécserünk 0-24 várja hívását!

Fix díjas sofőrszolgálat Budapesten és vidéken non-stop!

A Sofőrguru sok éves tapasztalattal, „A”, „B”, „C”, „E”, kategóriás hivatásos jogosítvánnyal rendelkező kollégái készséggel állnak az Ön rendelkezésére. A non-stop sofőrszolgálat célja, hogy Ön a szabadidejét teljes mértékben kihasználva, bátran szórakozhasson, élvezze szerettei, barátai, kollégái társaságát, nyugodtan kikapcsolódjon abban a biztos tudatban, hogy ha fáradt is vagy alkoholt fogyasztott, Ön biztonságban, saját autójával hazajut sofőrszolgálatunk segítségével.

 

Német, Angol, Román nyelven beszélő ügyfeleink hívását az alábbi telefonszámon várjuk!

Német nyelven autómentés, sofőrszolgálat
Angol nyelven autómentés, sofőrszolgálat
autómentés, sofőrszolgálat Román nyelven

Sofőrszolgálat árak Budapesten

Budáról – Budára: 7500.- Ft.

Budáról – Pestre: 7500.- Ft.

Pestről – Pestre: 7500.- Ft.

Pestről – Budára: 7500.- Ft.

Kerületen belül: 6000.- Ft.

 

Az áraink Budapesti fuvarok esetén 18 km-ig értendőek, ezt meghaladva 450 Ft/km felárat számítunk fel!

Munkanapokon és hétvégén reggel 5:00 óra és délután 19:00 óra között plusz 2000 Ft-os felárat számítunk fel!

Ünnepnapok alkalmával szolgáltatásainkat plusz 2000Ft-os felárral lehet igénybe venni!

Kollégáink 10 perc várakozási idő eltelte után percenként 150 Ft-ot számolnak fel. A szolgáltatás megrendelését követően 15 percig áll rendelkezésre lemondani azt!

Ellenkező esetben, kiszállási díjat kell fizetni, ami Budapesten belül 4000ft, vidéki fuvar esetében a fuvardíj 60%-át kell fizetni!

A szolgáltatás megrendelésével elfogadta és vállalta szerződési feltételeinket.

Áraink a megnövekedett üzemanyag árak miatt 2022.08.17 – tól érvényesek.!!!!!!!!!!

Fix Sofőrszolgálat árak vidéken

 

Budapestről-vidékre: (18 km-ig)

9500 Forint

– 20 km meghaladva 450 Ft/km felár!

 

 

Az áraink vidéki fuvarok esetén 18 km-ig értendőek, ezt meghaladva 450 Ft/km felárat számítunk fel!

Munkanapokon és hétvégén reggel 5:00 óra és délután 19:00 óra között plusz 2000 Ft-os felárat számítunk fel!

Ünnepnapok alkalmával szolgáltatásainkat plusz 2000Ft-os felárral lehet igénybe venni!

Kollégáink 10 perc várakozási idő eltelte után percenként 150 Ft-ot számolnak fel. A szolgáltatás megrendelését követően 15 percig áll rendelkezésre lemondani azt!

Ellenkező esetben, kiszállási díjat kell fizetni, ami Budapesten belül 4000ft, vidéki fuvar esetében a fuvardíj 60%-át kell fizetni!

A szolgáltatás megrendelésével elfogadta és vállalta szerződési feltételeinket.

Áraink a megnövekedett üzemanyag árak miatt 2022.08.17 – tól érvényesek.!!!!!!!!!!

Biztosítónk: Sofőrguru 

95595000871282700 Utazása során autóját a Generali biztosítja
Kiállításokra, rendezvényekre, több autós fuvar, további kedvezmények!
Generali biztosító logo
Sofőrszolgálat Budapest non-stop, fix olcsó árak

További szolgáltatásaink

  • Sofőrbérlés

Sofőrbérlés szolgáltatásunkat minimum 3 órára meg kell rendelni, ennek ára : 5000.- Ft / óra . Ha több órára szeretné sofőrbérlés szolgáltatásunkat, akkor diszpécser kollégánknál tud érdeklődni!

  • Reptéri transzfer

Kivisszük a reptérre, majd a megadott időpontban Önért is megyünk.

  • Szerviz fuvar

Autóját szervizbe visszük, hozzuk.

  • Teherautós fuvar

Teherautók fuvarozását is vállaljuk. (ár megegyezés szerint!)

  • Rendezvény (több autós fuvar)

Esküvőre, rendezvényekre, több autó rendelése esetén, további kedvezmények!

  • Flottamozgatás (több autós fuvar)

HASZNOS TANÁCSOK, TIPPEK SOFŐR RENDELÉS ELŐTT!
OLCSÓ SOFŐRSZOLGÁLAT BUDAPEST 0-24!

Mikor ajánlott a sofőrszolgálat igénybe vétele Budapesten is 0-24?

Ma már az autó szerves részét képezi életünknek és nehezünkre esik elszakadni tőle. Pedig vannak olyan helyzetek, amikor nem ajánlott beleülni, vagy kifejezetten ellenjavallt. Ilyen mondjuk a szórakozás!

A szórakozásnak többféle módja létezik. Ezt a kifejezést használjuk akkor is, ha színházba, vagy moziba megyünk, ha bálba, buliba, vagy táncolni, de még akkor is, amikor beülünk egy étterembe vacsorázni. Néha nem úgy alakul az este, ahogy elterveztük, még az is lehet, hogy sokkal jobban.

Elindulunk színházba és nem tervezünk semmi mást, de összefutunk pár ismerőssel, baráttal, kollégával és az előadás után beülünk valahova, meginni egy pohár bort vagy korsó sört.

Máris olyan szituációba keveredtünk, hogy az autónk, amely eddig a kényelmünket szolgálta, hirtelen nyűggé válik. És ha nem tudtunk ellenállni a szíves kínálásnak, nem is ajánlatos a volán mögé ülnünk! Ugyanis Magyarországon már jó ideje zéró tolerancia van hatályban az alkoholfogyasztást illetőleg.

A sofőrszolgálat igénybevétele ezért erősen ajánlott alkohol fogyasztását követően. Mindenki szokott időközönként szórakozni járni, ez teljesen természetes. Persze más és más alkalmak során, időpontokban és helyeken, na meg különböző módon is.

Sose kockáztasson hívja a Sofőrguru sofőrszolgálat!

Miért megbízható cégünk olcsó sofőrszolgálat 0-24, non-stop?

Rengeteg szórakozni vágyó ember lehet hálás, hogy létezik már sofőrszolgálat, hiszen korábban az emberek vagy ittak, vagy vezettek, átmenet nem létezett.

Mindig kellett lenni egy sofőrnek, aki savanyú szájízzel nézte, ahogy a többiek jól szórakoznak, és szíve szerint már este tízkor hazament volna. Persze, akik nem vezettek, akár a hajnali órákig is gond nélkül bírták a bulizást.

A sofőrszolgálat segítségével azonban mára ez megváltozott. Napjainkban már nyugodtan el lehet tölteni úgy egy felhőtlen éjszakát, hogy akár csak kissé ittasan se kelljen autóba ülni.

Természetesen egy megfelelő sofőrszolgálat gondoskodik a felelősségről is. Ugyanis mindenki megrémülhet a gondolattól, hogy egy vadidegennek átadjuk a saját autónkat. Erre tökéletes megoldást nyújt a felelősségbiztosítás! Amely autónkat akkor is védi, ha éppen a bérsofőr vezeti.

Szerencsére a legtöbb esetben felelősségteljesen döntenek az emberek. És nem ülnek be alkohol fogyasztása után a volán mögé. A felszabadult szórakozás érdekében, a felelősség teljes döntéshez hozzájárul a sofőrszolgálat 0-24.

A non-stop sofőrszolgálat lényege, hogy Budapest, Pest megye, további helyiségeken részein felelős és képzett sofőrök bármikor haza szállítják Önt! Legyen akár ittas, akár csak beteg vagy fáradt a vezetéshez.

Milyen olcsó sofőrszolgálat árakkal kell számolnia cégünknél?

A sofőrszolgálat Budapest szolgáltatásunk a hét mindennapján 0-24 óra között a rendelkezésükre áll. Számíthat ránk akár az ünnepnapokon vagy hétvégén is.

A sofőrszolgálat árak helység specifikusak! Ugyanis vidéken nem ugyanakkora feladat hazajuttatni egy gépjárművet a tulajdonosával együtt, mint Budapesten.

Viszont ha belegondolunk, hogy milyen sok időt és pénzt pazarolnánk el másnap, hogy visszajussunk a kocsinkhoz, máris megéri a befektetést.

Miért is hagyná ott bárhol féltett autóját, ha haza is juthat vele együtt? Soha ne üljön volán mögé ittasan, hiszen életveszélyes lehet Önmagára és másokra is! Inkább hívjon minket és érjen haza biztonságban!

Csapatunkban megbízható, fix árak mellett dolgozik! Nem idő alapján árazunk, ezáltal könnyedén tervezhet! Mi hazaszállítjuk Önt autójával együtt! Korrekt árak és megbízható, professzionális sofőrszolgálat keretein belül!

A sofőrszolgálat éjjel-nappal szolgáltatásunk a hét mindennapján 0-24 óra folyamán az emberek rendelkezésére áll! Számíthat megbízható csapatunkra az ünnepnapokon vagy a hétvégéken is!

Budapest és Pest megye területén és vonzáskörzetében hívja bizalommal az általunk üzemeltetett sofőrszolgálatot!

Miért a sofőrgurut válassza ha OLCSÓ non-stop SOFŐRSZOLGÁLTRA van szüksége Budapesten vagy Pest megyében?

Sofőrszolgálatra jellemzően italozást követően, de nem csak alkoholfogyasztás esetén lehet szükség. Ezt a szolgáltatást épp úgy igénybe veszik azok is, akik egy kis felhőtlen, de felelősségteljes kikapcsolódásra vágyva, de a saját autójuk kényelméhez ragaszkodva vágnak neki az éjszakának.

És azok is, akik egy vagy több autó, (akár flotta) mozgatásában gondolkodnak. A sofőrszolgálat Budapest és sofőrszolgálat Pest megye vonzáskörzetében, ma már nem kifejezetten specifikus, és nem is kizárólag esti, vagy éjszakai szolgáltatás.

Megfizethető árainak köszönhetően, napjainkra egyre többen veszik igénybe ezt a szolgáltatást, amely ár-érték arányban nem nevezhető lényegesen drágábbnak, mint például az autómentés.

Mivel a sofőrszolgálat Budapesti és a sofőrszolgálat Pest megyei piaca ezen a területen is egyre telítettebb. Így a sofőrszolgálat árakban nagy különbségekkel nem lehet találkozni.

Ezért sofőrszolgálat választásakor inkább azokat a szempontokat érdemes figyelembe venni hogy az adott szolgáltató mennyire megbízható. Persze nem mindig, de van, amikor a több, mégis jobb.

Sofőrre van szüksége? Hívja diszpécserünket 0-24 és indulunk azonnal!

Autómentés éjjel-nappal is elérhető itt!

Rendelj sofőrt a sofőrgurutól fix árakon Budapesten

Miért előnyös ha cégünket választja?

Utazás – Természetesen ez a szituáció, amikor nem tudunk mit kezdeni a feleslegessé vált autónkkal nem csak alkoholfogyasztást követően alakulhat ki. Gondoljunk esetleg egy utazásra, legfőképpen, ha a repülőtérre kell időben kijutnunk, jelentős mennyiségű vagy nagyságú csomagokkal és nincs kedvünk más emberekkel utazni egy transzfer járatos kisbuszban. Beülünk az autónkba, kényelmesen kimegyünk vele a repülőtérre és máris van egy éppen felesleges járművünk.

Műszaki hiba – Tegyük fel, hogy éppen egy karácsonyi vacsorára tartunk a családdal együtt a nagymamához és lerobban az autónk. Hívunk egy autómentőt, vagy szólunk a szerelőnknek és hálásak vagyunk, hogy ünnepnapon valaki egyáltalán szóba áll velünk és eljuttatja az autónkat a szervizbe. Majd ott állunk az út szélén a becsomagolt ajándékokkal együtt és fogalmunk sincs, hogy hogyan fogunk hazajutni.

Munkahelyi buli – Reggel még úgy indul a napunk, mint az összes többi és nem feltételezzük, hogy bármi megzavarja a napi terveinket. Aztán pedig kiderül, hogy a cégünk elnyert egy nívós munkát és a főnök – akinek ugye nem ajánlatos nemet mondani – meghív mindenkit egy pohár pezsgőre. Meg sem fordul a fejünkben, hogy kimaradjunk a jóból és csak utána kezdünk el azon töprengeni, hogy hogyan jutunk majd haza úgy, hogy az autónkat se kelljen otthagyni a munkahelyen, hiszen akkor hogy visszük a gyerekeket reggel az iskolába.

A fenti helyzetek mind életszerűek és gyakran előfordulnak a hétköznapi életben. Mint látjuk, nem szükséges feltétlenül rossz dolognak történnie ahhoz, hogy patthelyzetbe kerüljünk és a hőn szeretett járgányunk feleslegessé, egyenesen nyűggé váljon. Ma már ilyen helyzetekre megoldást nyújtanak azok a cégek, akik sofőrszolgálat szolgáltatást biztosítanak számunkra.