Autómentés, akár éjjel is? Igen vállaljuk Budapesten és Pest megye területén!

soforguru.com
Sofőrszolgálat kisokos kiknek ajánljuk és milyen esetekben Budapesten!
2019-08-08
Sofőrszolgálat Budapest
A sofőrszolgálattal Budapesten a szabad szórakozásért!
2019-09-18
autómentés Budapest

Autómentés, autómentő akár éjjel is? Igen, vállaljuk Budapesten és Pest megye területén!

Ha lerobban az autó, akkor gyakran nincs mérlegelési lehetőség, autómentő szükséges a továbblépéshez.

Legyen szó Budapest, Pest megye vagy akár a vidék útjairól, számos autómentéssel foglalkozó szakember érhető el.

Sok autómentéssel foglalkozó vállalkozó azonban csak nappal vállalja a segítségnyújtást, a legtöbben pedig egyáltalán nem érhetők el az ünnepek alatt vagy éjjel sem!

Ez egyrészt érthető, hiszen az autómentő is ember, s neki is van családja. Másrészt viszont az autók ezt nem veszik figyelembe, így, ha elromlanak, akkor azonnali segítségre van szükség. Akár éjjel, akár ünnepnapon is.

Szerencsére vannak szakemberek, akik számára az autómentés nem csak munka, hanem hivatás, s akár éjjel is kiszállnak a szerencsétlenül járt utazóhoz.

Az autómentés árak ilyenkor sem feltétlenül magasabbak, bár a bajba került autós szívesen kifizeti a plusz összeget is, hiszen az autómentő a családja mellől szalad a munkába, s ezt mindenki értékeli.

Különösen jól esik a segítség akkor, amikor már a tizedik szolgáltató teszi ránk a telefont, s végül egy szakembernek megesik rajtunk a szíve. Mert azt mi is tudjuk, hogy hiába van szó pénzről, azért késő éjjel útnak indulni egy lerobbant autóért, bizony szívesség is.

Az első a biztonság, a második az autómentő hívása akár Budapesten vagy Pest megyében!

Sokan nem is gondolnak rá az autó megállásakor, hogy elsősorban a biztonságról kell gondoskodni. Ha az úton állunk, akkor a lehető legsürgősebben le kell tolni az autót a padkára, vagy minél távolabb az úttesttől, be kell kapcsolni a vészvillogót, s forgalmi akadály esetén a háromszöget is fel kell állítanunk.

Különösen igaz ez az autópályára, ahol minden, a lerobbant autóban töltött idő veszélyt jelenthet. Ha ilyen helyen állunk meg, a lehető legrövidebb időn belül el kell hagyni az autópálya testét, s a szalagkorlát mögé kell húzódni! A 130 km/órás vagy annál is nagyobb sebességgel haladó autóknál nagyon gyakori a baleset, így be kell kapcsolni a vészvillogót, fel kell állítani a háromszöget, s minden mást a szalagkorlát mögül kell intézni.

Itt kell felhívni az autómentő vállalkozót is, akivel meg lehet beszélni a hiba részleteit, a várhatóan szükséges intézkedéseket, s azt, hogy mennyi idő alatt ér ki hozzánk.

Autómentés Budapest vagy autómentés Pest megye területén akár fél-egy órán belül is elindulhat az autómentés, eldugott vidéki területeken akár több órára is szükség lehet.

A szolgáltatási árak a távolság arányában nőhetnek, de alapvetően egy tisztességes autómentő Budapesten korrekt autómentés árakkal dolgozik.

Ügyelni kell azonban az engedély nélkül dolgozó hiénákra, akik lesik a lerobbant autókat, s még akkor is trélereznek, ha amúgy a hiba nem indokolná. A végén persze horribilis árakat követelnek, s sokszor agresszívan lépnek fel a megfélemlített autóssal szemben.

Emiatt mindenképp fontos, hogy ha kihívjuk az autómentőt Pest megyében, akkor várjuk is meg, és ne csábuljunk el, ha épp arra jár egy hiéna. Ezzel nem csak magunkkal tolunk ki, hanem a sokszor sok száz kilométert leutazó, eredetileg értesített autómentővel is. A végén mind a vállalkozó, mind mi rosszul járunk, s csak az illegálisan működő tréleres húz hatalmas hasznot a problémánkból!

Autómentő Budapest és autómentő Pest megye területén kedvező árakon, autómentés éjjel-nappal!

 

Hívjon most!

 

+36 30 565 43 28